Οι γόβες επιστρέφουν δυναμικά το 2023, ωστόσο είναι γεγονός πως δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα καθώς θεωρείται το κατεξοχήν διαχρονικό κομμάτι. Οι μεγάλοι οίκοι τις επέβαλλαν κατά έναν τρόπο στις πασαρέλες και τα μοντέλα τους φορούσαν από sling back μέχρι γόβες «δικαστηρίου» με τις δημιουργίες τους. Θα συναντήσουμε από λουστρίνι μέχρι μεταλλικές υφές στις προτάσεις τους. Το άλλο που συμβαίνει με ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια είναι πως επιμηκύνουν τα πόδια μας και τα κάνουν να φαίνονται μακριά.  Σίγουρα τα fashion κορίτσια ( όπως αναφέρει το thelist.com) έδειξαν μια μεγάλη προτίμηση στις all time γόβες και θα δούμε με τι στιλ τις συνδύασαν.

κόκκινο στιλ
Laumchmetrics Spotlight

Εάν δεν σου άρεσαν ποτέ τα χοντροκομμένα παπούτσια, η επιστροφή των κομψών γοβών είναι η τέλεια τάση για να φορέσεις.

1. Office look + γόβες

στιλ γραφείου
Laumchmetrics Spotlight

Ως το κλασικό κομμάτι που είναι, είναι το τέλειο παπούτσι για να φορέσεις στο γραφείο. Είναι εξαιρετικά αν εργάζεσαι σε γραφείο. Ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις σου μπορείς να τις φορέσεις με φόρεμα ή και με παντελόνι. Πρόσθεσε χρώμα στην εμφάνιση σου και φόρεσε γόβες που να ξεχωρίζουν.  Αν κάνει κρύο έξω, φόρεσε καλσόν ή κάλτσες που να κάνουν αντίθεση με τα παπούτσια σου.

2. Date night chic + γόβες

φίλες
Laumchmetrics Spotlight

Δεδομένου ότι είναι τόσο κλασικές μπορείς να τις φορέσεις σε κάθε περίσταση αλλά και ώρα της ημέρας. Φόρεσε τες σε ένα ραντεβού ή συνδύασε τες με ένα cute φόρεμα που θα δώσουν έναν άλλον αέρα στην εμφάνιση σου. Τώρα που ανοίγει ο καιρός φόρεσε γόβες στο χρώμα του δέρματος με ένα mini φόρεμα και δημιούργησε την ψευδαίσθηση των μακρύτερων ποδιών. Το ίδιο μπορείς να κάνεις το χειμώνα με σκούρο μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες και θα έχεις το ίδιο εφέ.

3. Y2K + γόβες

γόβα y2k
instagram@brigittecrisp

Οι τάσεις της μόδας της δεκαετίας του 2000 μπορεί να μην είναι στον τομέα του στιλ του καθενός, αλλά ορισμένα στιλ είναι κάπως υποτιμημένα. Η τάση φορέματα με παντελόνια επιστρέφει. Σε ένα τέτοιο look προτίμησε ένα ζευγάρι γόβες. Το μυστικό για να φορέσεις φόρεμα με παντελόνι και να έχεις μια chic εμφάνιση είναι να μην ανακατέψεις πολλά χρώματα και να μη μπλέξεις πολλές υφές . Προτίμησε μια μονόχρωμη εμφάνιση σε κλασική απόχρωση, όπως μαύρο ή λευκό.

4. Total denim look + γόβες

τζην ρούχα
Laumchmetrics Spotlight

Ο συνδυασμός ενός ζευγαριού γόβες με total denim look δημιουργεί την τέλεια ισορροπία. Θα συνδυαστούν υπέροχα με ένα φαρδύ jeans και πουκάμισο και οι γόβες θα είναι μια απροσδόκητη ανατροπή στο ντύσιμο σου.

5. Μidi φούστα + γόβες

φούστα μπεζ
Laumchmetrics Spotlight

Οι γόβες είναι τέλειες όταν συνδυάζονται και με midi φούστες. Στο μυαλό σου μπορεί να σου έρχεται η εικόνα μιας πιο office εμφάνισης αλλά όλα έχουν να κάνουν πώς θα τις συνδυάσεις και θα τις φορέσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις ένα απόλυτα κλασικό ντύσιμο, όπως της εικόνας, με πουλόβερ και πουκάμισο και η φούστα να έχει ένα πολύ μεγάλο σχίσιμο ή να τις φορέσεις με λευκό tank top (ανδρικό φανελάκι) και μαύρη midi δερμάτινη φούστα.

μωβ παπούτσια και τσάντα
Laumchmetrics Spotlight

Πηγή:theissue.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author