Λίγα λόγια για τον γνωστό ποινικολόγο Στάθη Μητσοκάλη

Ο Στάθης Μητσοκάλης είναι απόφοιτος Νομικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού (L.L.M.) Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών. Από το 2003 έως το 2007 εργάστηκε ως δημοσιογράφος/συντάκτης στα περιοδικά STATUS και LIFE & STYLE. Στη συνέχεια και έως το 2013 υπήρξε συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο Κεχαγιόγλου όπου μαζί με το Σάκη Κεχαγιόγλου χειρίστηκε πλήθος υποθέσεων, όπως:

  • Την υπόθεση του «Συνδικάτου του Θανάτου στην Κύπρο», το 2010. Η έκδοση του Κώστα Μιχαηλίδη στην Κύπρο, δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης, ακυρώθηκε ενώ στην Ελλάδα ο κατηγορούμενος απαλλάχτηκε των κατηγοριών.
  • Συνήγορος υπεράσπισης το 2011 του κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση, ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, ο οποίος αθωώθηκε.
Πριν ακόμα λειτουργήσει το δικό του γραφείο, ανέλαβε αυτόνομα σημαντικές προσωπικές υποθέσεις, όπως:
  • Την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, γνωστού ως «η συμμορία με τις Porsche», το 2010. Ο φερόμενος ως αρχηγός εντολέας του, καταδικάστηκε σε πλημμεληματική ποινή με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος από το Δικαστήριο.

Από το Σεπτέμβριο του 2013 δραστηριοποιήθηκε αυτοτελώς στο προσωπικό του γραφείο (με την επωνυμία «Στάθης Μητσοκάλης, δικηγόρος»), επί της οδού Φειδιππίδου αρ. 24, συνεχίζοντας την ανάληψη σημαντικών υποθέσεων όπως:
  • Δικηγόρος του φωτογράφου Σπύρου Πώρου (σε Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία).
  • Νομικός σύμβουλος του παγκόσμιου πρωταθλητή του Kick-boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.
  • Συνήγορος στην υπόθεση με το “delivery κοκαΐνης” σε επωνύμους στα Βόρεια Προάστια, τα Χριστούγεννα του 2020.

Προσωρινά το ποινικό γραφείο στεγάζεται στο Ψυχικό, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αρ. 7 και σύντομα θα λειτουργήσει το δικηγορικό γραφείο «Στάθης Μητσοκάλης & συνεργάτες» επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) αρ. 57, στην περιοχή του Μουσείου, με συνεργάτες εξειδικευμένους σε όλους τους τομείς του Δικαίου.

ΣΤΑΘΗΣ ΜΗΤΣΟΚΑΛΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,
LLM ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Α: 28ης Οκτωβρίου 7, 154 52 Παλαιό Ψυχικό
Ε:stathismitsokalis@yahoo.gr
Τ: 2106710651, 6972938930

About Post Author

+ There are no comments

Add yours