Μικρό μπάνιο; 10 τρόποι για να δείχνει βασιλικό & πολυτελές 

Οι κάτοικοι του κέντρου γνωρίζουν καλά τι σημαίνει: μικρό μπάνιο. Για εκείνους τους πραγματικούς αγωνιστές, σήμερα παρουσιάζουμε τα 10 πράγματα που είναι απαραίτητα σε κάθε μικρό χώρο. Και ναι: όλα θα του χαρίσουν… έξτρα τετραγωνικά.

#1 Κάθετος αποθηκευτικός χώρος

Δεν έχετε χώρο να βάλετε τις φρεσκοπλυμμένες πετσέτες σας; Κανένα πρόβλημα! Προτιμήστε μια παλιά σκάλα η οποία δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο και θα σας χαρίσει άπλετο κάθετο αποθηκευτικό χώρο!

#2 Βάλτε καλάθι …


και κερδίστε εύκολα έξτρα αποθηκευτικούς πόντους. Τοποθετήστε κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου σας ένα όμορφο καλάθι όπου μπορείτε να βάζετε τα άπλυτα ρούχα σας, τα καλλυντικά σας ή ακόμα και τις πετσέτες σας.

#3 Βάλτε λίγο χρώμα


Εντάξει, το μπάνιο σας μπορεί να είναι μικρό αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι και μουντό. Βάλτε σε αυτό χρωματιστά αξεσουάρ για να του δώσετε μια παιχνιδιάρικη πινελιά. Δείτε εδώ 8 ακόμη τρόπους να αναβαθμίσετε το μπάνιο σας.

#4 Επένδυση σε καθρέφτες


Οι καθρέφτες μεγαλώνουν και χαρίζουν βάθος σε κάθε μικρό χώρο μιας και αντανακλούν το φως. Με άλλα λόγια, είναι must για το μικρό μπάνιο σας. Δεν θέλετε να «ντύσετε» το μπάνιο σας με καθρέφτες, σκεφτείτε να τουλάχιστον να καλύψετε με αυτό την επιφάνεια των ντουλαπιών του.

#5 Μείνετε στο σωστό ράφι


Τα πλωτά ράφια είναι σούπερ στιλάτα, σούπερ λειτουργικά και η πιο οικονομική λύση για να χαρίσετε περισσότερο χώρο στο μικρό μπάνιο σας. Βάλτε τα παντού, σε κάθε άδεια γωνιά του μπάνιου σας και θα δείτε αμέσως τους αποθηκευτικούς σας χώρους να αυξάνονται.

.

#6 Παίξτε κρεμάλα


Είμαστε βέβαιοι ότι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τις κρεμάστρες μπάνιου, είχε μικρό μπάνιο. Ευτυχώς για εμάς, καλύπτουν οικονομικά και όμορφα την βασική ανάγκη για περισσότερο χώρο σε περιορισμένα τετραγωνικά.

#7 Βάλτε φυτά


Τα φυτά δίνουν χρώμα, στιλ και ζωντάνια σε κάθε χώρο. Και -πιστέψτε μας- είναι απαραίτητα για κάθε μικρό μπάνιο. Από τις κάθετες γλάστρες μέχρι τα μικρά βάζα, η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη στο χώρο σας. Δείτε εδώ ποια φυτά είναι ιδανικά για τεμπέληδες.

#8 Χαλί να το πατήσετε


Μπορεί το μπάνιο σας να είναι μικρό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και κομψό. Ένα όμορφο χαλί θα το ανανεώσει σε χρόνο-αστραπή. Επιλέξτε ένα χαλί ειδικό για μπάνιο το οποίο δεν θα λερώνει εύκολα ή ακόμα και αν λερώνει να μην είναι ορατοί οι λεκέδες του. Έντονα χρώματα, πολλά σχέδια είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να φροντίσετε να έχει το χαλί σας.

#9 Φώτα κι άλλα φώτα


Το φως μεγαλώνει τους μικρούς χώρους – έτσι, ο σωστός και επαρκής φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει το μπάνιο σας. Τα σποτ αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή αν ο χώρος του μπάνιου σας είναι περιορισμένος.

#10 Βάλτε το στο δίσκο



Οι δίσκοι, πέρα από hot διακοσμητική τάση, μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε το μικρό μπάνιο σας σε τάξη εύκολα και με στυλ, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης, στο spirossoulis.com. Τι μπορείτε να βάλετε σε αυτούς; Τις πετσέτες, τα φυτά ή τα προϊόντα περιποίησης σας.

Πηγή:spirossoulis.com

About Post Author