Φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas για την ενίσχυση των κρατικών νοσομείων της Ελλάδος

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, την Τετάρτη 22 Ιουλίου υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο
Island Athens Riviera με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα.

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωσηκαι βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifelineκυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και τον Alpha για τη στήριξη και προβολή της βραδιάς.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε, επίσης, στον χαιρετισμό της πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα και να τελειώσεισύντομα η δύσκολη περίοδος του Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ.

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ … ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Η ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε την φιλανθρωπική βραδιά. Η ίδια δήλωσε «Nιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου το έργο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Lifeline Hellas. Η χαρά του να προσφέρεις είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχει σαν αντάλλαγμα παιδικά χαμόγελα και μεγάλες αγκαλιές. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω και προσωπικά την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τo Lifeline Hellas, για την βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο των κρατικών νοσοκομείων της χώρας μας».”

Η ελληνογαλλίδα Αλίς Δικαίου,  κόρη του παγκόσμιου Έλληνα βιολιστή solist Νικού Δικαίου, ιδρυτή της κρατικής ορχήστρας Αθηνών του οποίου γιορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παρουσίασε το βιογραφικό του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide
και μαγεύτηκαν με τις μελωδίες του διεθνή μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη. Επίσης, οισυμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Vichyκαι την Άννα Μαρία Μαζαράκη.

ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ, ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ

Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιοτους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και η σύζυγος του Επίτιμου Προέδρου κα Έμη Τρικάρδου. Επίσης, παρευρέθησανο πρώην Υπουργός κος Πάνος Παναγιωτόπουλος με την σύζυγο του, η κα Βάλια Φράγκου,η κα Όλγα Καραβερβέρη, ο κος και η κα Στέλιου Αγγελίδη, ο κος και η κα Μαρμαρίδη, ο κος και η κα Αλέξανδρου Μωραϊτάκη με την κόρη τους χαρά, η κα Όλγα Μπορνόζη, η κα Λίτσα Λάβδα, ο κος Γιώργος Γουρδομιχάλης με την σύζυγό του Αθηνά Γιαννούλη, ο Κος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και η σύζυγος του Δρ. Μαριλένα Κωνσταντινίδη, ο κος Ίων Βαρουξάκης, η Ms. Suha, η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδακα Μερόπη Κεσεσίογλου, η κα Έμη Λιβανίου, η κα Έλενα Χριστοπούλου, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, η κα Λιάνα Σκουρλήκαι πολλοί άλλοι.

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες:ASMarine,Medical Antiaging Center, Kayak, Artemide, Gancia,IslandAthensRiviera,Evritos, Βίκος, Vichy, AnnaMariaMazaraki,
Beatbespokeeventsandservices, ΑλίςΔικαίου, Μουσικά Όργανα Γιάννης Καρύδας και πολλοί άλλοι.

Η εταιρεία Vyte ανέλαβε την απολύμανση του χώρου με υπεριώδη ακτινοβολία
UVC της UVLCare.

Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264

About Post Author

+ There are no comments

Add yours