Τον καλό καιρό και τον ελεύθερο χρόνο της εκμεταλλεύτηκε η Φαίη Σκορδά και πήγε με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο στο εστιατόριο της μητέρας του για φαγητό. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι κάθε Σαββατοκύριακο που έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνάει μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Για αυτό σήμερα, Σάββατο 27/6, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος πήραν την απόφαση να επισκεφθούν το εστιατόριο που έχει η μητέρα του και να απολαύσουν ένα όμορφο γεύμα.

Την νοστιμιά που έφαγε η παρουσιάστρια, θέλησε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε τι είχε αναφέρει για το σύντροφο της η Φαίη στην εκπομπή.

Φαίη Σκορδά μητέρα Νίκου Ηλιόπουλου

Το Σαββατοκύριακο τους εκτός Αθηνών πέρασαν η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και τον ελεύθερο χρόνο του και έκανε τις διακοπές του σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο, ενώ δημοσιεύθηκε και μια φωτογραφία που πιθανόν είναι από την πισίνα του δωματίου τους.

Η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και αυτό οφείλετε στον επιχειρηματία, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Μάλιστα, ο Νίκος Ηλιόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλλιτεχνική.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours