Συντετριμμένες είναι η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η αγαπημένη του κόρη Μαρία που περίμεναν πως σήμερα θα τον είχαν και πάλι κοντά τους, στο σπίτι τους

Ξαφνικά, χωρίς κανείς να το περιμένει, ανέβηκε στον ουρανό το λαμπερό «αστέρι» του Τόλη Βοσκόπουλου βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και όλους όσοι τον λάτρεψαν μέσα από τα τραγούδια του. Η τραγική ειρωνεία είναι πως σήμερα επρόκειτο να πάρει εξιτήριο.

O αγαπημένος τραγουδιστής αισθάνθηκε την προηγούμενη Παρασκευή αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του έφυγε από το σπίτι, περιποιημένος και κομψός όπως πάντα, φορώντας κοστούμι και κατευθύνθηκε προς 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου βρίσκονταν οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να έχουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασή του ενώ παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη.

Οι γιατροί μάλιστα είχαν ενημερώσεις την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία πως σήμερα, που θα ήταν έτοιμα όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του. Η καρδιά του τον πρόδωσε. Αυτή η μεγάλη καρδιά που χώρεσε τόσες αγάπες, τόσους έρωτες, τόσες επιτυχίες σταμάτησε να χτυπά για πάντα. Το σοκ για τις δύο γυναίκες της ζωής του ήταν τεράστιο. Είναι συντρετριμμένες και απαρηγόρητες. Ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως τον έχασαν από κοντά τους καθώς τίποτα μέχρι χθες δεν προμήνυε την τραγική αυτή εξέλιξη.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours