Μία ξεχωριστή στιγμή ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ, έμελλε να χαρίσει η τελετή των SAG Awards, το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες, κάνοντας όλους να παραληρούν.

«Σάρωσαν» στην τελετή των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών, οι δύο πρώην σύζυγοι, Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ, αφού απέσπασαν τα βραβεία καλύτερου ηθοποιού για τις ερμηνείες τους στο «The Morning Show» και το «Once Upon A Time in Hollywood», αντίστοιχα.

Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε από την λαμπερή βραδιά είναι τα βλέμματα και η αγκαλιά που αντάλλαξαν τόσο στα παρασκήνια των βραβείων, όσο και κατά τη διάρκεια της αποδοχής των βραβείων τους.

Τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά», ενώ η κάμερα ήταν συνεχώς στραμμένη προς τους δύο ηθοποιούς και πρώην συντρόφους προκειμένου να μην χάσουν στιγμή από το τρυφερό τετ α τετ.

Κοιτώντας ο ένας στα μάτια του άλλου, ο Μπραντ και η Τζένιφερ έδειχναν πανευτυχείς backstage, όπου αντάλλαξαν μία αγκαλιά και συνεχάρηκε ο ένας τον άλλον για τη θριαμβευτική νίκη τους.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Entertainment Tonight «συνέλαβε» τον Μπραντ Πιτ να βρίσκεται στα παρασκήνια και να παρακολουθεί καθηλωμένος στην οθόνη την Τζένιφερ Άνιστον να παραλαμβάνει το βραβείο της.

Προηγουμένως, η κάμερα κατέγραψε την Άνιστον να παρακολουθεί με χαμόγελο τον πρώην σύζυγό της κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στη σκηνή των βραβείων SAG, παραλαμβάνοντας το δικό του βραβείο.

«Θα προσθέσω αυτό το βραβείο στο προφίλ μου στο Tinder», ανέφερε με χιούμορ ο Πιτ στην ομιλία του.

Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που, ωστόσο, είχε άδοξο τέλος, καθώς πήραν διαζύγιο το 2005, μετά από 5 χρόνια γάμου, αφού ο Πιτ γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα του «Mr & Mrs Smith».

Στη συνέχεια η Άνιστον παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού. Για ακόμα μία φορά και οι δύο πήραν διαζύγιο από το έτερόν τους ήμισυ.

Με τον 56χρονο ηθοποιό να αστειεύεται συνεχώς για την ερωτική του ζωή, την οποία χαρακτήρισε «μία καταστροφή» και την 50χρονη ηθοποιό ελληνικής καταγωγής να παραμένει single, πολλοί είναι εκείνοι που ελπίζουν σε μία επανασύνδεση.

Ωστόσο, η Άνιστον σχολίασε τα δημοσιεύματα που συνεχώς εστιάζουν στο ενδεχόμενο λέγοντας ότι: «Είναι ξεκαρδιστικό, αλλά για τι άλλο να συζητήσουν;».

Πάντως, ο Μπραντ Πιτ ανέφερε ότι παραμένουν καλοί φίλοι.

Η Τζένιφερ Άνιστον παρακολουθεί τον Μπραντ Πιτ να παραλαμβάνει το βραβείο του στα SAG Awards
Ο Μπραντ Πιτ στα παρασκήνια των SAG Awards παρακολουθεί την Τζένιφερ Άνιστον να παραλαμβάνει το βραβείο της

Πηγή:mononews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours