Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήταν μικρό παιδί, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, θυμήθηκε ο διάσημος τραγουδιστής Τομ Τζόουνς.
Άφορμή σε όλο αυτό, αποτέλεσε η συμμετοχή του στην online συναυλία πολλών διασημοτήτων για τον κορωνοϊό «One World: Together At Home», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για να υποστηριχθούν οι επαγγελματίες στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο.
Φανερά συγκινημένος, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον κόσμο για την εμπειρία απομόνωσης που είχε στην ηλικία των 12, όταν πέρασε δύο χρόνια περιορισμένος στο σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουαλία, καθώς έπασχε από φυματίωση.
«Έχω ζήσει αρκετά χρόνια κι έχω δει πολλά πράγματα, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Ήμουν σε καραντίνα για δυο χρόνια στο σπίτι που μεγάλωσα, επειδή είχα φυματίωση. Και τότε το θεωρούσα αυτό πολύ κακό. Αλλά το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, με βοήθησε όπως μας βοηθούν όλους τώρα. Γι’ αυτό θα ήθελα να τους πω “ευχαριστώ πάρα πολύ” για αυτό που έκαναν τότε σε εμένα και για αυτό που κάνουν τώρα για όλους. Κι εμείς από την μεριά μας, πρέπει να μείνουμε σπίτι να τους βοηθήσουμε. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να κάνουμε ότι μας λένε. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και θα το ξεπεράσουμε. Να είστε όλοι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours