Χρειάστηκαν μόλις δύο ώρες για να βρεθούν οι περισσότεροι Ελληνες τηλεθεατές στον ίδιο χώρο νοερά και να σιγοτραγουδήσουν τραγούδια που έκαναν την καραντίνα να μοιάζει πιο γλυκιά… -Το Μεγάλο κανάλι είχε χθες την τιμητική του

Ποτήρια γεμάτα ουίσκι ή κρασί. Φωτογραφίες από τις οθόνες των τηλεοράσεων, περισσότερα από 7 χιλιάδες tweets στο #SpitiMeTonAntoni, ατάκες με χιούμορ που έσπασαν την θλίψη της απομόνωσης, μελωδίες και μία μαγική επικοινωνία ανθρώπων που μένουν στο σπίτι μπροστά στην απειλή μιας πανδημίας.

Εναρξη στις 23.00 από τη συχνότητα του Mega σε ένα σκηνικό που θύμιζε σπίτι. Με ένα μικρό σαλόνι, με ένα κόκκινο χαλί που έγινε ερέθισμα για μερικά παραπάνω tweets τα οποία καλούσαν την Δέσποινα Μοιραράκη να πάρει θέση για την απόχρωση του μπορδοροδοκόκκινου.

Η αρχή έγινε με το «Κάντε Υπομονή» του Σταύρου Ξαρχάκου, για να ακολουθήσει το «Είναι Στιγμές» λέγοντας πώς άλλες είναι κακές και άλλες καλές. Ο Αντώνης Ρέμος δεν ήταν μόνος. Μέσω skype φιλοξένησε πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Φοίβος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χρήστος Νικολόπουλος. 

Διαδικτυακό γλέντι από Χοψονίδου, Μπεκατώρου
Η τηλεθέαση αγγίζει σε τέταρτο το 17% και ο κόσμος συντονίζεται. Ανάμεσα στο κοινό, γνωστοί και επώνυμοι, απλοί πολίτες που βρήκαν ευκαιρία ακόμη και να χορέψουν. Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου συνδέθηκαν διαδικτυακά με τον Νίκο Ζήση και απόλαυσαν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε με τους ήχους του Ρέμου.

Mpekatorou-Remos_Post

Olympia-Remos_Post

Τραγούδησε πολλά και κάποιες στιγμές προκάλεσε θύελλα από ποσταρίσματα ενθουσιασμού. Τι να πεις άραγε τέτοιες μέρες όταν ακούς στίχους όπως «Μπορεί να μπω μπορεί να βγω» ή το «Μόνος μου το πέρασα κι αυτό»;

Μεταξύ των τραγουδιών μηνύματα υποστήριξης και κουβέντες καθαρές για την καραντίνα και για το πόσο σημαντικό είναι να μείνουμε στο σπίτι και να κάνουμε υπομονή για να μπορέσουμε να ξανανταμώσουμε. Τα ίδια είπαν και οι Νίκος Αλιάγας και Ερος Ραματζότι οι οποίοι από την Γαλλία και την Ιταλία έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αντίστοιχα.

Διασκέδαση από τον… καναπέ και χιλιάδες μηνύματα στα social media
Υπήρχε συγκίνηση, υπήρχε γέλιο γλυκόπικρο, ηρεμία και ξαφνικά όλοι οι τηλεθεατές ένιωσαν σα να βρίσκονται στο ίδιο μαγαζί, όλοι πρώτο τραπέζι σπίτι. «Παρακαλούνται οι γείτονες να δείξουν ανοχή στην τηλεόραση στη διαπασών», «Τώρα η καραντίνα απέκτησε άλλη διάσταση», «Ναι, έτσι κάθομαι σπίτι», «Φέρτε μου γαρύφαλλα να ρίξω στην τηλεόραση», «Είμαι σε χανγκόβερ μετά τα χθεσινά», «Παιδιά, κάποιος κανένα πατσά να συνέλθουμε από το ξενύχτι;» Χιούμορ στο φουλ από όλους όσοι κάθισαν στο σαλόνι να απολαύσουν τον Ρέμο και την παρέα του.

Remos_Post1
Remos_Post2
Remos_Post3

 

Remos_Post4
Remos_Post5
Remos_Post6
Remos_Post7
Remos_Post8
Remos_Post9

Δείτε όλη την τηλεοπτική συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Το ευχαριστώ του Αντώνη Ρέμου σε όσους τον παρακολούθησαν
«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους μας παρακολούθησαν σήμερα. Μέχρι να ξανασμίξουμε από κοντά, να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής λίγο μετά το τέλος της τηλεοπτικής του συναυλίας.

Και το πιο ωραίο και μελωδικό φινάλε με το «Φιλαράκι»

Ηταν η μέρα του Mega
Παρασκευή πάντως ήταν μέρα ιδιαίτερη για το Mega καθώς το δυναμικό κοινό το τίμησε και με το παραπάνω σε όλες τις ζώνες. Η «Ντόλτσε Βίτα» έφτασε σε μέσο όρο 15,5%, στις 18.00 όπου γίνεται η ενημέρωση Τσιόδρα – Χαρδαλιά ήταν πρώτο με 17%, ενώ στο prime time το «Παρά πέντε» έσπασε τα κοντέρ με 18,1% και το «Πενήντα Πενήντα» 15,1%! Ο μέσος όρος του Mega στο prime time και στο δυναμικό κοινό ήταν πρώτο με διαφορά και 16,2% και μεγάλη απόσταση από τον ανταγωνισμό.

Πηγή:protothema.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours