Μα θα μου πεις από τώρα θα σκεφτώ τι θα βάλω στις γιορτές; Εμείς βρήκαμε ορισμένα απ’ τα αγαπημένα μας φορέματα απ’ τα Zara σε οικονομικές τιμές για όλα τα γούστα!

Η εορταστική περίοδος ξεκινά δειλά-δειλά κι εμείς μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Κι επειδή είναι η αγαπημένη μας γιορτή, θέλουμε από νωρίς να τα έχουμε όλα έτοιμα.

Ρίξαμε, λοιπόν, και μια ματιά για τα πιο λαμπερά, chic, χριστουγεννιάτικα outfits που μπορείς να φορέσεις.

Τα φορέματα απ’ τα Zara μπορείς να τα φορέσεις κι ας μην είναι Πρωτοχρονιά… Πρόκειται δηλαδή, για μια καλή επένδυση και σε καμία περίπτωση δεν θα τα φορέσεις μια φορά και μετά απλά θα πιάνουν χώρο στη ντουλάπα.

Είσαι έτοιμη να λάμψεις;

Τα αγαπημένα μας φορέματα απ’ τα Zara για τις γιορτές

Βελουτέ κυπαρισσί

Αυτό το χρώμα το αγαπάμε! Και σε συνδυασμό με τη βελουτέ υφή κάνουν το πιο κομψό φόρεμα.

φορέματα απ' τα Zara

Το V στο λαιμό, τα μακριά μανίκια και τα φρου-φρου προς το τελείωμα κάνουν αυτό το φόρεμα ιδιαίτερο και συνάμα προσιτό για την κάθε γυναίκα. Το συγκεκριμένο φόρεμα,μπορείς να τα φορέσεις με τα μαύρα γοβάκια σου, να το σετάρεις με μικρά και διακριτικά αξεσουάρ και το σωστό jacket από πάνω.

Η τιμή του ανέρχεται στα 30 ευρώ και θα σε βολέψει και για άλλες στιγμές πέρα απ΄τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Μαύρο βελουτέ

Παραμένουμε στα βελουτέ φορέματα μιας και είναι στη μόδα. Το συγκεκριμένο μαύρο, mini φόρεμα με τα κουμπιά μπροστά μας αρέσει καθώς είναι απλό, minimal αλλά και πιο κομψό και θηλυκό.

μαύρο βελουτέ

Έχει όγκο στα μανίκια που είναι και τάση για φέτος και μέσα από την απλότητά του μας κάνει chic. Simple and chic! Φόρεσέ το με τα μαύρα τακούνια σου και βάλε τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια. Μην ξεχάσεις την clutch bag σου!

Η τιμή του ανέρχεται στα 26 ευρώ κι εννοείται πως μπορείς να το φορέσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Κόκκινο… αγαπημένο και κλασικό

Γιορτές χωρίς κόκκινο φόρεμα γίνεται; Δεν γίνεται!

Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει πιο στενή γραμμή, είναι midi κι έχει τον έναν ώμο ακάλυπτο. Είναι εξαιρετικά απλό, μπορείς να το φορέσεις με τα μαύρα γοβάκια σου, τα χρυσά αξεσουάρ σου και το αγαπημένο σου παλτό.

φορέματα απ' τα Zara

Εξαιρετικά chic κι αν έχεις ένα τραπέζι στο σπίτι τότε σίγουρα θα τους εντυπωσιάσεις όλους.

Αυτό το φόρεμα θα το βρεις στα 30 ευρώ.

Disco girl

Αν το στιλ σου είναι λίγο πιο τολμηρό κι αγαπάς την λάμψη, τα στρας και τα φώτα, τότε βρήκαμε το αγαπημένο φόρεμα για σένα.

Με το συγκεκριμένο κομμάτι θα λάμπεις από πάνω μέχρι κάτω. Puffed ώμοι και σούρες στη μέση είναι δύο λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Με μέτρο το αξεσουάρ γιατί το φόρεμα μιλά από μόνο του.

 

φορέματα απ' τα Zara

Θα είσαι το disco girl που θα τους εντυπωσιάσει όλους απλά με ένα πέρασμα. Γιατί αν δεν το βάλεις στις γιορτές αυτό το φόρεμα, πότε θα το βάλεις;

Θα το βρεις στα 30 ευρώ απ’ τα Zara.

Πηγή:womanslife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours