Στη σύλληψη πασίγνωστου ηθοποιού Barry Keoghan προέβησαν οι αρχές της Ιρλανδίας 

Ο λόγος για τον Barry Keoghan, τον ηθοποιό που είχε υποδυθεί τον Joker στην ταινία Batman ο οποίος συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Ο 29χρονος ηθοποιός ο οποίος βρισκόταν εκείνες τις ημέρες στην Ιρλανδική πρωτεύουσα εθεάθη να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα ενώ ήταν μεθυσμένος σε μπαλκόνι διαμερίσματος του Δουβλίνου και οι αρχές αμέσως επενέβησαν για να τον συλλάβουν.

Στις 7 το πρωί της Κυριακής, 10 Απριλίου, ο Barry Keoghan μεταφέρθηκε στον σταθμό Coolock garda, σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο όπου και χρειάστηκε να απολογηθεί στους αστυνομικούς για την πράξη του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθξούν κατηγορίες, όμως εκδόθηκε προειδοποιητικό σημείωμα προκειμένου να αποτραπούν παρόμοια επεισόδια με πρωταγωνιστή τον ίδιο στο μέλλον.

Μάρτυρες των γεγονότων ανέφεραν σε τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο πως οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις για έναν «άνδρα σε μπαλκόνι σε κατάσταση μέθης» σε πολυκατοικία στην ίδια γειτονιά όπου ζει ένας από τους συγγενείς του.

«Όταν έφτασαν [οι αξιωματικοί], ο [Keoghan] δεν απειλούσε με κανέναν τρόπο, αλλά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο… σταθμό, όπου ανακρίθηκε πριν αφεθεί ελεύθερος», αναφέρει η ίδια πηγή η οποία κατέληξε: «Το θέμα έχει οριστικοποιηθεί και δεν θα προκύψει τίποτα άλλο».

gossip-tv.gr

About Post Author