Σπύρος Σούλης: «Απαγορεύεται να πάω για ψάρεμα αλλά επιτρέπεται να πάω στο Ντουμπάϊ για κούρεμα;»

Το σχόλιο του Σπύρου Σούλη στο Twitter για το πολύκροτο ταξίδι Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι απέσπασε σε λίγες ώρες πάνω από 1.900 likes.

Με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε το ο γνωστός παρουσιαστής Σπύρος Σούλης το ταξίδι Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

 

«Δηλαδή για να καταλάβω. Απαγορεύεται να πάω για ψάρεμα μην τυχόν και διασπείρω τον κορονοϊό αλλά επιτρέπεται να πάω στο Ντουμπάϊ για κούρεμα» διερωτήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο γνωστός παρουσιαστής, με την ανάρτησή του να αποκτά σε λίγες ώρες πάνω από 1.900 likes.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, το ένα από τα επτά εμιράτα και η μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ πλημμύρισε από κόσμο, που γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές, τις οποίες είχε φροντίσει να διαφημίσει με καμπάνιες, για όσους έχουν φυσικά το χρήμα για να φτάσουν εκεί. Έτσι, την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες έστελναν μήνυμα 6 για να δουν λίγους συγγενείς υπό τις αυστηρές οδηγίες της Πολιτείας, άλλοι Έλληνες βρίσκονταν στο Nammos και σε άλλα μεγάλα κλαμπ των Εμιράτων, σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”…

About Post Author

+ There are no comments

Add yours