«Εκνευρίζομαι πολύ, από αυτή την ανεξέλεγκτη «άποψη», που έχει κι η κουτσή Μαρία»

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική. Θα μπω ανθρώπινη ασπίδα, αν προσπαθήσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά»» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Σολωμού απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε το εμβόλιο του κορονοϊού.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης από τη μεριά του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, προχώρησε σε μια σκληρή ανάρτηση που αφορούσε τους αρνητές του κορονοϊού και άφησε αιχμές για τη Μαρία Σολωμού και τη δήλωση της αυτή, χωρίς όμως να την κατονομάζει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε: «ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social …και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ,από αυτή την ανεξέλεγκτη «άποψη»,που έχει κι η κουτσή Μαρια…όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς ,´διάσημους’ ,ηθοποιούς πχ ,που από την δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλες φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα ,να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου «είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ»(sic), μου σηκώνεται η τρίχα…χαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο Ίντερνετ ,για την ιστορία των εμβολίων,θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια! Που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες,αρρώστιες που αποδεκατίζαν ανθρώπους! Ευλογία,πανώλη,φυματίωση,κίτρινος πυρετός ,ερυθρά,ιλαρά,διφθερίτιδα,πολιομυελίτιδα κλπ! . Άκουσα και το άλλο!!! «Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά,ανθρώπινη ασπίδα!» ,για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό,λεμε!Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους ! Τι να πω !!!! Έχω μείνει άφωνος!».

ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social …και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ,από αυτή την ανεξέλεγκτη «άποψη»,που έχει κι η κουτσή Μαρια…όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς ,´διάσημους’ ,ηθοποιούς πχ ,που από την δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλες φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα ,να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου «είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ»(sic), μου σηκώνεται η τρίχα…χαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο Ίντερνετ ,για την ιστορία των εμβολίων,θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια! Που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες,αρρώστιες που αποδεκατίζαν ανθρώπους! Ευλογία,πανώλη,φυματίωση,κίτρινος πυρετός ,ερυθρά,ιλαρά,διφθερίτιδα,πολιομυελίτιδα κλπ! . Άκουσα και το άλλο!!! «Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά,ανθρώπινη ασπίδα!» ,για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό,λεμε!Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους ! Τι να πω !!!! Έχω μείνει άφωνος!

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours