Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Άσχημα τα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή, Γιώργο Μαυίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», ο ίδιος, δεν μπορεί καν να μιλήσει στο τηλέφωνο, καθώς μετά από κάθε λέξη που βγάζει ακολουθεί βήχας.

«Συγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά.

Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε  και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε», έγραψε σε μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

svg%3E

Λίγα λόγια για τον Γιώργο ΜαυρίδηQ

Ο Γιώργος Μαυρίδης, είναι μια underground αυτοδημιούργητη και πολύπλευρη προσωπικότητα. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με όπλο την τέχνη του, τη ζωγραφική. Πέρασε την εφηβεία του ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ , κάνοντας graffity τα οποία υπέγραφε ως Goonies 4 και ξεκινώντας να βαράει τατουάζ.

Καταξιωμένος πλέον στο χώρο του και ύστερα από πολλά βραβεία σε εγχώρια και διεθνή tattoo conventions , το studio του, « Tattooligans» δουλεύει στη βάση του, τη Θεσσαλονίκη, και ο ίδιος ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλη την υφήλιο, κάνοντας το μυθιστόρημα « Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» να μοιάζει απλά ένα επεισόδιο του World Party. Έχει συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές ενώ τελευταία ασχολείται κυρίως με την αγάπη του που είναι η τέχνη του τατουάζ.

Tον τελευταίο καιρό είναι φουλ ερωτευμένος με την Κρίστη Καθαργιά, στην οποία μάλιστα έχει κάνει και πρόταση γάμου.Η όμορφη ψυχολόγος, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση και όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές για βίο ανθόσπαρτο έπεσαν «βροχή». «Ένα εκατομμύριο φορές, ναι!. #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις » έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Κρίστη Καθάργια στην ανάρτηση της γνωστοποιώντας την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ψυχολόγος φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι στην άκρη μιας πισίνας, να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και τέλος να απολαμβάνουν μαζί μια βουτιά στο νερό. 

svg%3E

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours