Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει στα κυβερνητικά στελέχη το γεγονός ορισμένοι διάσημοι της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στο Ντουμπάι για την παραμονή Πρωτοχρονιά καθώς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν υπάρχουν μέτρα απαγόρευσης.

Το γεγονός ότι αρκετοί Έλληνες celebrities προτίμησαν να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι το οποίο έχει παρουσιαστεί ως «covid-free» και υιοθέτησε και τουριστική καμπάνια για τις συγκεκριμένες μέρες προκειμένου να προσελκύσει τουρίστες, έχει δημιουργήσει αναστάτωση σε κυβερνητικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης» σε κυβερνητική σύσκεψη που έγινε και για το Ντουμπάι, καθώς και για τα αυστηρά μέτρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάποιοι παράγοντες  χαρακτήρισαν «πρόκληση», το γεγονός ότι ορισμένοι διαφήμισαν το χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους στο Ντουμπάι, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες έμειναν αυτές τις γιορτινές ημέρες κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Καθώς και το γεγονός ότι ορισμένοι celebrities έκαναν περιηγήσεις με τζιπάκια 4Χ4 και με μοτοσικλέτες στην Κόκκινη Άμμο, της αραβικής αυτής χώρας, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες δεν μπορούσαν παραμονή Πρωτοχρονιάς να κυκλοφορήσουν μετά τις 22:00 το βράδυ.

Μόλις επιστρέψουν τους περιμένει αυστηρότατος έλεγχος και ίσως (εάν χρειαστεί) και αυστηρή καραντίνα, όπως ειπώθηκε στην κυβερνητική σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πολλοί έλληνες celebrities προτίμησαν να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Nammos Dubai, το «δίδυμο αδελφάκι» του Nammos της Μυκόνου.

Στο συγκεκριμένο ρεστοράν το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Ειδικά για τον Στέφανο Κορκολή μάλιστα χρήστες στο διαδίκτυο εξέφρασαν και με διάθεση χιούμορ την απορία πώς γίνεται να είναι και σε δύο μέρη ταυτόχρονα, καθώς εμφανίστηκε και στο ρεβεγιόν του MEGA με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και στο Nammos. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή του Mega ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Μεταξύ των celebrities που βρέθηκαν στο Nammos ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Nammos Dubai

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Nammos DubaiΣτο Ντουμπάι βρίσκεται εδώ και καιρό γιορτάζοντας εκεί και την αλλαγή του χρόνου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος όμως δείπνησε στο Cipriani.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: