Πρώτη μέρα στο σχολείο! Διάσημοι γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για χιλιάδες μαθητές σήμερα το πρωί. Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε. Μια χρονιά διαφορετική, αφού οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία με μάσκες και αντισηπτικά. Μια χρονιά, που αντί για αγκαλιές και φιλιά είχε χαιρετισμούς με τους… αγκώνες.

Τα παιδιά των διασήμων φυσικά δεν αποτελούν εξαίρεση και οι γονείς τους έσπευσαν να μοιραστούν σκέψεις, συναισθήματα και φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των παιδιών τους στο σχολείο.

Η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Μαρία Κορινθίου, ο Τάσος Ιορδανίδης, είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Αλλά και η Σμαράγδα Καρύδη και η Ζέτα Δούκα ανέβασαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στις οποίες απεικονίζονται οι ίδιες όταν πήγαιναν σχολείο.

Ελένη Μενεγάκη: “Πρώτη μέρα στο σχολείο ! Χαρά και συγκίνηση … καλή αρχή σε όλα τα παιδιά!”

https://www.instagram.com/p/CFHGTdVjZg_/?utm_source=ig_web_copy_link

Θοδωρής Μαραντίνης: “Καλή αρχή αστέρια μου”

https://www.instagram.com/p/CFG4JajHjXY/?utm_source=ig_web_copy_link

Κατερίνα Καραβάτου: “Κάθε χρόνο περισσότερη αγωνία αλλά και περισσότερος ενθουσιασμός!! Η αγωνία ήταν περισσότερο δική μου”

https://www.instagram.com/p/CFHNN8MDFi6/?utm_source=ig_web_copy_link

Μαρία Κορινθίου: “Αυτή η φωτογραφία είναι πριν 4 χρόνια….Πρώτη μέρα σχολείου…πάντα τραβάμε φωτογραφία την πρώτη μέρα του σχολείου……φέτος πια, από δημοτικάκι, πάμε Γυμνάσιο. Ανάμεικτα συναισθήματα…. Φέτος λοιπόν, πάμε Γυμνάσιο ….προσπαθώ με κάποιο τρόπο να δεχτώ αυτήν την απότομη αλλαγή, να το διαχειριστώ….δεν είναι μόνο δύσκολο για τα παιδιά μας αυτή η αλλαγή, αλλά και για εμάς τους γονείς. Τα «μωρά» μας αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στην περίοδο της ενηλικίωσης, της επανάστασης, της δίκης τους προσωπικής αναζήτησης, σαν άνθρωποι και σαν πολίτες που απαρτίζουν το σύνολο της κοινωνίας μας και διεκδικούν πια και αυτά μία δίκη τους θέση στο σύνολο. Καλή σχολική χρόνια να έχουμε και δύναμη σε όλους τους γονείς που με νιώθουν!”

https://www.instagram.com/p/CFG5i9sJ0XB/?utm_source=ig_web_copy_link

Χάρης Βαρθακούρης: “Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια του κόσμου. Καλή χρονιά και στους δασκάλους και καθηγητές αλλά και στους γονείς.
Ξεκινάει μια δύσκολη περίοδος και θα πρέπει, ειδικά φέτος, να είμαστε διπλά υπομονετικοί και με πολλή κατανόηση. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να είναι τα παιδιά μας γερά και υγιή, να κάνουν καινούργιους φίλους και να συνειδητοποιήσουν από τώρα ότι μπορεί αυτά τα χρόνια να φαίνονται δύσκολα, αλλά είναι χρόνια που όταν μεγαλώσουν θα τα αναπολούν με νοσταλγία”.

https://www.instagram.com/p/CFG6YdghSKS/?utm_source=ig_web_copy_link

Φαίη Σκορδά: ” Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!! Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο κ δεν κοιμήθηκε; Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούργια πράγματα , δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει!!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους!!! Να μας τα προσέχετε. Καλημέρα μανούλες!!!!!!!”

https://www.instagram.com/p/CFGq55iBXaW/?utm_source=ig_web_copy_link

Σμαράγδα Καρύδη: “Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια. Εδώ απαγγέλλω το ποίημα μου γι’ αυτό κι έχω πιάσει ύφασμα φορέματος. Σίγουρα γύριζα και σούστα αριστερά-δεξιά με το ρυθμό. Ήταν για μια Μαργαρίτα που δε μπορεί να διαβάσει άλφα βήτα… Πολύ συγκινητικό. Εσείς θυμάστε κανένα ποίημα που είπατε στο σχολείο;”

https://www.instagram.com/p/CFHWO_6pikV/?utm_source=ig_web_copy_link

Ζέτα Δούκα: “Ο εαυτός μου (5η από αριστερά στην πάνω σειρά) της πρώτης δημοτικού στην Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Καστέλλα, εύχεται σε όλα τα παιδάκια καλή σχολική χρονιά. Δεν ξέρω αλλά είχα μεγάλη ανάγκη να δω σήμερα φωτογραφίες από τα δικά μου πρώτα σχολικά χρόνια, όχι μόνο επειδή σηματοδοτείται κάθε Σεπτέμβρη ένας ολόκληρος χρόνος με την έναρξη των σχολείων αλλά κυρίως επειδή τείνουμε να ξεχάσουμε ποια -πρέπει να- είναι η κανονικότητα στην καθημερινότητα μας και ιδίως των παιδιών μας. Η εγγύτητα, οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα ψιθυρίσματα στο αυτί, τα ομαδικά παιχνίδια, οι χοροί πιασμένοι χέρι-χέρι δεν είναι μόνο εκδηλώσεις αγάπης και φροντίδας αλλά ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να μεγαλώσει και να ζήσει κανείς σωστά! Εύχομαι γρήγορα να μας επιτραπούν και μη χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο πραγματικής ζωής!!!”

https://www.instagram.com/p/CFHVNbdjbkM/?utm_source=ig_web_copy_link

Τάσος Ιορδανίδης: “1st #schoolday

Πηγή:asist.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours