Πιο έρωτας… πεθαίνεις: Η αντίδραση της Μελίνας Νικολαΐδη σε φωτογραφία του 34χρονου συντρόφου της

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ αυτή την περίοδο, με την κόρη του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή να έχει σχέση με 34χρονο επιχειρηματία, κάτι που έχει συζητηθεί στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Μπορεί 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη να μένει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο λόγω σπουδών, ωστόσο, επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα για να βλέπει τον αγαπημένο της.

Ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη για τον σύντροφό της Αλέξανδρο, δεν κρύβεται

Στο Instagram δεν έχει κρύψει τον αγαπημένο της, ήδη έχει ανεβάσει φωτογραφία του, ενώ σχολιάζει σχεδόν σε κάθε ανάρτηση που κάνει στο προφίλ του.

Στην πιο πρόσφατη μάλιστα, που πρόκειται για μια φωτογραφία του που ποζάρει στο Λονδίνο η Μελίνα έβαλε από κάτω πολλές καρδούλες.

Μελίνα Νικολαϊδη σύντροφος

Η αποκάλυψη του πατέρα της, Ντέμη, για εκείνη

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα την ημέρα που είχε γενέθλια η Μελίνα προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος ο Ντέμης σε συνδρομητικό κανάλι. Ο πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή αναφέρθηκε στην κορούλα του με ένα τεράστιο χαμόγελο.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Πηγή:klik.gr

About Post Author