Εδώ και περίπου δύο χρόνια που είναι ζευγάρι, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου απέφευγαν όσο τίποτα να χαρίσουν στους φωτογράφους κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ.

Όλα άλλαξαν όμως, όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε προ ημερών στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση Λυσιστράτη που σκηνοθέτησε εκείνος και που ανέβηκε στο Αρχαίο Αργολικό θέατρο.

Ήταν ο ενθουσιασμός της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η παράσταση; Το γεγονός ότι ήθελαν πλέον να απαλλαγούν από την αγωνία του “κυνηγιού” από τους παπαράτσι που αναζητούσαν να τους “τσακώσουν” σε ένα κοινό πλάνο, όπως λένε και στη “γλώσσα” τους;

Όποιος και αν ήταν ο λόγος, οι δύο καλλιτέχνες όχι μόνο πόζαραν μαζί αλλά ήταν και χαμογελαστοί, αφήνοντας να φανεί η ευτυχία που βιώνουν μαζί.

Είναι γεγονός πάντως πως τόσο εκείνος όσο και εκείνη είναι αντίθετοι στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Οι κοινές τους εμφανίσεις υπήρξαν πάντα εξαιρετικά σπάνιες, ενώ, ακόμα και όταν βγαίνουν μαζί, φροντίζουν να μη γίνονται αντιληπτοί από κάμερες και φωτογράφους.

Πριν γνωριστούν και έρθουν κοντά και τελικά γίνουν ζευγάρι, ο Οδυσσέας ζούσε με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, ενώ η Μαρίζα Ρίζου διατηρούσε σχέση µε τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Όμως, τα δεδομένα άλλαξαν για την προσωπική ζωή και των δύο.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Κατερίνα Παπαδάκη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη συμβίωσή τους, διατηρώντας, ωστόσο, άριστες σχέσεις αφού έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Την ίδια χρονική περίοδο η σχέση της Μαρίζα Ρίζου και του Κωνσταντίνο Ασπιώτη έφτανε στο τέλος της. Από τότε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Δείτε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους στην Επίδαυρο:

Πηγή:gossip-tv.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours