Πίσω από τις γυμνές της φωτογραφίες της Τζάκι Κέννεντι ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης

Πως η δημοσίευση των πλέον τολμηρών ενσταντανέ της χήρας του Αριστοτέλη Ωνάση εκτόξευσαν το περιοδικό Hustler με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 2.000.000 τεύχη.

Ήταν η πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα στον κόσμο, είδωλο του στυλ και σύζυγος του 35ου Αμερικανού Προέδρου. Μέσω του γάμου της με τον John F. Kennedy († 1963), η Jackie Kennedy († 1994) έγινε θρύλος. Με τα καπέλα της, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου και τα μαργαριταρένια κολιέ της, ήταν πρότυπο μόδας για μια ολόκληρη γενιά.

Ο Αριστοτέλης και η Τζάκι Ωνάση ήταν παντρεμένοι από το 1968 μέχρι τον θάνατό του το 1975. Αν και είχε ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο γάμος δεν ήταν πλέον επίσημα διαζευγμένος

Όμως η ζωή της Τζάκι Κένεντι κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν. Μετά τη δολοφονία του JFK, η Πρώτη Κυρία αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και πέντε χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της Έλληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση.

Στο βιβλίο The Good Son – JFK jr. και η μητέρα που αγαπούσε» ο συγγραφέας και ειδικός του Κένεντι, Κρίστοφερ Άντερσεν (65) δημοσιοποιεί τώρα ότι ο Ωνάσης απάτησε την Τζάκι του σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους και ιδιαίτερα την εξέθεσε δημόσια.

Ο γάμος με τον Έλληνα εφοπλιστή προκάλεσε σκάνδαλο στην Αμερική. Αλλά η Τζάκι δεν ήθελε πια να είναι η χήρα του Κένεντι, καθώς την επιλέγει μια ολόκληρη χώρα.

Όταν η γραμματέας του ενημέρωσε τον Λάρι Φλιντ ένα ζεστό καλακαιρινό απόγευμα στις αρχές Ιουλίου του 1975 ότι ένας φωτογράφος πούλαγε φωτογραφίες που απεικόνιζαν την Τζάκι Κέννεντι γυμνή, ήταν επιφυλακτικός.

Snapped: Images that appeared in Hustler Magazine show Jackie Onassis Kennedy nude on a Greek beach in 1972. It has emerged that the photographers were tipped off by her own husband, Aristotle Onassis Jackie Kennedy: Ehemann Aristoteles Onassis steckte hinter den Nacktfotos -  Leute - Bild.de

«Τον έχω στη γραμμή» είπε η κοπέλα και λίγα λεπτά μετά ο νεαρός εκδότης αφού ενημερώθηκε από τον Ιταλό paparazzi τι έδειχναν οι φωτό έκλεινε το deal που θα εκτόξευε το Hustler.

 

Όταν είδε τα δείγματα κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του αναφωνώντας: «Θεέ μου είναι απίστευτο, βλέπουμε τον «θάμνο» της πρώτης κυρίας!!». Η Τζάκι Κέννεντι δεν ήταν πλέον πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ίσως να μην ήταν και η αγαπημένη χήρα της Αμερικής μετά τον γάμο της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Plot: Tired of Jackie suing the media for invasion of privacy, her husband gave ten photographers detailed maps and time plans of when she would be on the beach in Skorpios, Greece

Όταν ο Φλιντ πήρε τις φωτογραφίες, ο μυθικός Σμυρνιός δεν ήταν πια εν ζωή, όμως η Τζάκι ήταν ξανά χήρα και αναμφίβολα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Μια γυναίκα που νιώθοντας ασφαλής στον ιδιωτικό παράδεισο του Σκορπιού, κολυμπούσε συχνά τόπλες και πιο σπάνια ολόγυμνη, κάτι που εντέλει πλήρωσε ακριβά.

Published: The shots were splashed across magazines, earning Jackie the moniker 'Billion Dollar Bush' Insult: Jackie did not know her own husband was behind the photos and demanded he sue the magazines

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours