Ο Τζόνι Ντεπ δίνει 800.000 δολάρια σε νοσοκομεία που είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει η Άμπερ Χερντ

Εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, ο Τζόνι Ντεπ έχει και ταλέντο στη ζωγραφική. Αυτό το ταλέντο εκμεταλλεύθηκε προκειμένου να συγκεντρώσει μεγάλο ποσό το οποίο διέθεσε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έναν σκοπό όμως τον οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα πράξει η Άμπερ Χερντ. Μετά τη νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ δημιούργησε και πούλησε τα έργα του σε μορφή NFT και κέρδισε από αυτά 800.000 δολάρια.

Τα λεφτά όμως δεν τα κράτησε για τον εαυτό του αλλά δώρισε ολόκληρο το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar, τα χρήματα μοιράστηκαν στο Ίδρυμα Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Περθ, στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό Παίδων του Great Ormond Street Hospital, στο The Footprint Coalition και τέλος, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η κοινότητα NFT που έχει δημιουργήσει ο ηθοποιός, αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως οι συνολικές δωρεές ανέρχονται σχεδόν σε 800.000 δολάρια».

https://twitter.com/ETCanada/status/1545129279280844800?s=20&t=pdC1xzm1RX6J7cNU-mpLaQ

Το αξιοσημείωτο είναι όμως πως ανάμεσα στις δωρεές υπάρχει και αυτή στο Νοσοκομείο Παίδων, ένα ίδρυμα στο οποίο η Άμπερ Χερντ είχε υποσχεθεί πως θα κάνει δωρεά, αν κέρδιζε τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, δεν έκανε ποτέ καμία κίνηση, κάτι το οποίο αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της δίκης από τη δικηγόρο, Καμίλ Βασκέζ.

Έπειτα από μια σειρά διαδικασιών και αποκαλύψεων έγινε γνωστό πως σε επιστολή που εστάλη στην Άμπερ Χερντ το 2019 από τη διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων, την ενημέρωναν πως είχαν λάβει μόνο 100 χιλιάδες δολάρια, από τα 3,4 εκατομμύρια που τους είχε υποσχεθεί.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author