Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκαλύπτει ότι καλωσόρισε το έβδομο παιδί του

Για την επερχόμενη ταινία του Robert De Niro «About My Father», η ET Canada κάθισε με τον θρυλικό ηθοποιό για να συνομιλήσει για την πατρότητα.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γλώσσα της αγάπης του, ο διάσημος πατέρας, 79 ετών, είπε στην Brittnee Blair από το ET Canada ότι πιστεύει «στο να αγαπά τα παιδιά [του]», παρά το γεγονός ότι μερικές φορές πρέπει «να είναι αυστηρός για πράγματα».

«Εννοώ, δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να θεσπίζω νόμους και τέτοια πράγματα. Αλλά, [μερικές φορές] απλά δεν έχεις άλλη επιλογή», εξήγησε. «Και οποιοσδήποτε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλετε πάντα να κάνετε το σωστό από τα παιδιά και να τους δίνετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείτε».

Στη συνέχεια, όταν ο Μπλερ είπε: «Ξέρω ότι έχεις έξι παιδιά», ο Ντε Νίρο τη διόρθωσε, λέγοντας: «Επτά, στην πραγματικότητα».

«Μόλις έκανα ένα μωρό», αποκάλυψε.

Η ET Canada επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του De Niro, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν ότι ο ηθοποιός είναι τώρα πατέρας επτά παιδιών. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποια είναι η μητέρα.

Ο σταρ του «Godfather» αποκάλυψε στη συνέχεια ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του «cool μπαμπά», παρά τον Sebastian Maniscalo, ο οποίος υποδύεται τον γιο του De Niro στην ταινία, αποκαλώντας τον χαρακτήρα του Salvo cool μπαμπά.

«Είμαι εντάξει», είπε στον Μπλερ. «Ξέρετε, τα παιδιά μου διαφωνούν μαζί μου μερικές φορές και με σέβονται. Η κόρη μου, είναι 11, με στεναχωρεί μερικές φορές και μαλώνω μαζί της. Την λατρεύω, αλλά ξέρεις. Και ο νεότερος μου τώρα, αυτό θα ακολουθήσει. Αλλά, αυτό είναι».

Ο Ντε Νίρο έχει παντρευτεί δύο φορές. Έχει δύο παιδιά — την Drena, 51 και τον Raphael, 46 — με την πρώτη του σύζυγο, Diahnne Abbott, και δύο παιδιά — τον Elliot, 25 και την Helen, 11 — με την πρώην σύζυγό του, Grace Hightower. Είναι επίσης πατέρας των δίδυμων γιων Aaron και Julian, 27 ετών, με την πρώην φίλη του, Toukie Smith.

About Post Author