Την προηγούμενη εβδομάδα σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η Ramsay Levi παραιτήθηκε από καλλιτεχνική διευθύντρια της Chloe μετά από 4 χρόνια! Ο οίκος είχε ανακοινώσει ότι δεν γνώριζε τον αντικαταστάτη της, σήμερα λοιπόν μας έγινε γνωστό ότι το τιμόνι της Chloe αναλαμβάνει στο εξής η 44χρονη σχεδιάστρια Gabriela Hearst.

Σε σχετική της δήλωση η  Hearst είπε: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία σε μια τόσο αγαπημένη μάρκα όπως η Chloé’’.

Ποια είναι η Gabriela Hearst

Μπορεί να αναγνωρίσετε το όνομα της από την εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Το 2004, η  αυτοδίδακτη σχεδιάστρια από την Ουρουγουάη, δημιούργησε  τη δική της σειρά με το όνομα: Candela, στο Μπρούκλιν με μόλις 700 $ στην τσέπη. Το 2015, ξεκίνησε τη δική της ομώνυμη γραμμή και από τότε έχει δει μεγάλη επιτυχία.

Τα διαχρονικά της, οικολογικά σχέδια, που περιλαμβάνουν αξεσουάρ κυρίως όπως η τσάντα Nina, έχουν φορεθεί από διάσημες όπως Meghan Markle έως την Oprah  και  τη μελλοντική Πρώτη Κυρία Jill Biden. Tον Σεπτέμβριο, η Hearst κέρδισε το βραβείο CFDA για την Αμερικανίδα γυναίκα σχεδιαστής της χρονιάς. Η φυσική κατανόηση του γυναικείου σώματος την έκαναν ιδανική υποψήφια για τη δουλειά στο Chloé, η οποία έχει μακρά ιστορία διορισμού γυναικών σε αυτή την θέση ας αναφέρουμε τις: Phoebe Philo και Stella McCartney.

Η πρώτη συλλογή  της Hearst θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2021. Θα παραμείνει επίσης δημιουργικός διευθυντής της μάρκας της, η οποία έχει μια οικονομική σχέση με τον όμιλο  LVMH στον οποίο ανήκει και η Chloe!

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours