Ο Ντρέικ ”έλουσε” με 1 εκατομμύριο δολάρια πίστα στριπ κλαμπ – Οργή από τους φανς του πρώην της Ριάνα [εικόνες]

Η βραδιά που ο Ντρέικ πετά τα χαρτονομίσματα ήταν όταν έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι από το ποδοπάτημα στη συναυλία του Τράβις Σκοτ

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σκόρπισε σε στριπ κλαμπ ο διάσημος τράπερ Ντρέικ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο τράπερ μόλις είχε τελείωσει από την εμφάνισή του στην σκηνή με τον Τράβις Σκοτ, πήγε να περάσει την υπόλοιπη νύχτα στο ”Area 29” στο Χιούστον.

Όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα, η βραδιά αυτή ήταν όταν έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι και 300 τραυματίστηκαν από το ποδοπάτημα στη συναυλία του Τράβις Σκοτ στο NRG Park.

Ωστόσο, παρά το τραγικό γεγονός που συνέβη οι δύο φίλοι Τράβις και Ντρέικ εμφανίστηκαν σε πάρτι στο κλαμπ ”Ντέιβ εντ Μπάστερς” του Χιούστον.

Η εφημερίδα, αναφέρει πως ο πρώην σύντροφος της Ριάνα χόρευε πάνω στη πίστα με τα κορίτσια του στριπ κλαμπ, η οποία ήταν γεμάτη από χαρτονομίσματα. Ο Ντρέικ ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του, αλλά λίγο αργότερα μετά τον σάλο που ξέσπασε, τις κατέβασε.

Σημειώνεται πως ο Ντρέικ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νεανικό κοινό καθώς πολλές φορές έχει βοηθήσει ανθρώπους δίνοντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όμως, αυτή τη φορά, ο τράπερ δέχτηκε αρνητικά σχόλια από τους φανς του για το ότι γλεντοκοπούσε “κολυμπώντας” μέσα σε 1 εκατομμύριο δολάρια, χωρίς ίχνος συμπάθειας για τους νεκρούς και τους τραυματίες στο NRG Park.

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours