Ο Λαζόπουλος… τελείωσε την Εύα Καϊλή σε 11 λεπτά – “83 ευρώ είχε η κοπέλα – Έλληνα μαλ@@”

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τις… καταραμένες συμπτώσεις, τα χρήματα που έκαναν βόλτες στο Βέλγιο, αλλά και για όσους δεν δέχονται την αλήθεια!

Πολιτικό «σεισμό» έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, μαζί με τον σύζυγο της έναν πρώην ευρωβουλευτή και έναν λομπίστα είχαν λάβει δώρα και χρηματικά ποσά από το Κατάρ προκειμένου να επηρεάσουν ευρωπαϊκές αποφάσεις υπέρ της Ντόχα. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης με τους πρωταγωνιστές αυτής να παραμένουν προφυλακισμένοι.

Είναι το «πιο σοβαρό», «πιο σοκαριστικό», «πιο κραυγαλέο» σκάνδαλο διαφθοράς που έχει πλήξει τις Βρυξέλλες εδώ και χρόνια. Με τα λόγια αυτά περιγράφουν πηγές των αρμόδιων αρχών στο Politico την υπόθεση χρηματισμού Ευρωπαίων από το Κατάρ, που συνταράζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την ελληνική πολιτική σκηνή. 

Τουλάχιστον 16 επιδρομές της βελγικής αστυνομίας οδήγησαν σε 6 άτομα. Τα 4 εξ αυτών κατηγορούνται για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος». 600.000 ευρώ σε μετρητά, τηλέφωνα και υπολογιστές είναι στα χέρια των αρχών. Οι συλληφθέντες κινδυνεύουν με ποινές κάθειρξης έως 5 ετών. 

Αρχικά, οι ύποπτοι δεν ήταν μεγάλα ονόματα: Ένα πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μερικοί κοινοβουλευτικοί βοηθοί και ένα αφεντικό συνδικαλιστικών οργανώσεων. Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο σοβαρά όταν αποκαλύφθηκε πως στο πλαίσιο του Qatargate και η Εύα Καϊλή, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπερασπίστρια της Ντόχα, είναι στο στόχαστρο των βελγικών αρχών.

Η υπόθεση επικεντρώνεται επίσης γύρω από μια ΜΚΟ που, μέχρι πρόσφατα, είχε ηχηρά ονόματα στο διοικητικό συμβούλιό της και τη λίστα των υποστηρικτών της. «Το κράτος του Κατάρ απορρίπτει κατηγορηματικά οποιεσδήποτε απόπειρες συσχέτισής του με κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά», δήλωσε αξιωματούχος του Κατάρ!

Το σχόλιο-φωτιά του Λάκη Λαζόπουλο για την Εύα Καϊλή

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από βίντεο του στο newsbreak.gr, σχολίασε με τον δικό του τρόπο το μεγάλο σκάνδαλο και δεν… μάσησε τα λόγια του!

Μεταξύ άλλων είπε: «83 ευρώ είχε η κοπέλα στο πορτοφόλι της και έψαχνε 2 ευρώ να πάρει λαχανάκια Βρυξελλών και βρήκε κάτι 500ευρα στο χαρτί υγείας. Και ο πατέρας της έκανε ντελίβερι στο άγνωστο Βέλγιο μία τσάντα με λεφτά. Αυτός ο Ιταλός δεν είχε πατέρα κι έβαλε τον δικό σου;

Είναι πολλά τα λεφτά Εύα. Πόσες μαλ@@ιες θα ακούσουμε, πόσο μαλ@@ες θα γίνουμε, πόσο αστόχαστοι γίναμε; Πώς έχει μετατραπεί ένας λαός σε τόσο μαλ@@α; Απαγορεύεται οποιαδήποτε αλήθεια, οποιαδήποτε σάτιρα.

Συμπωτικά μιλούσε υπέρ του Κατάρ, συμπωματικά συναντούσε το Κατάρ, αλλά το καταραμένο το χρήμα το έπαιρνε ο άνδρας της. Συμπωματικά…»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

About Post Author