Ο ηθοποιός παραλίγο να χάσει ολόκληρη την περιουσία του το 2011 – Συμμετέχοντας στη μία ταινία μετά την άλλη, κατάφερε μέσα σε εννέα χρόνια να ανακάμψει και να τακτοποιήσει όλα του τα χρεη.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκολας Κέιτζ και μίλησε ανοιχτά για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, τα τελευταία 12 χρόνια έφτασε ένα βήμα σχεδόν, πριν τη χρεοπκοπία, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να βοηθήσει τη μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο ηθοποιός που είχε καταφέρει να χτίσει μία μεγάλη περιουσία, ειδικότερα μετά την κινηματογραφική επιτυχία «Αφήνοντας το Λας Βέγκας», για την οποία μάλιστα τιμήθηκε με Όσκαρ το 1996, το 2011 έχασε σχεδόν τα πάντα.

150 εκατ. δολάρια «έκαναν ξαφνικά φτερά», ενώ εκκρεμούσε μάλιστα, ένα χρέος ύψους 6,3 εκατ. δολαρίων στην αμερικανική εφορία.

«Είχα όλους τους δανειστές και την εφορία από πάνω μου κι έφτασα να ξοδεύω 20.000 δολάρια τον μήνα για να μην καταλήξει η μητέρα μου σε ψυχιατρική κλινική. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Έγιναν όλα ταυτόχρονα», είπε χαρακτηριστικά.

Αν και η περιουσία του σχεδόν εξαφανίστηκε, ο ηθοποιός αρνούνταν κατηγορηματικά να υποβάλει τα έγγραφα για πτώχευση και προσπάθησε να ανακάμψει. Μάλιστα, μέσα σε εννέα χρόνια, από το 2012 εώς και το 2021, υποδύθηκε σχεδόν 40 ρόλους!

Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του, οι ταινίες που συμμετείχε τον βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό και φέτος, κατάφερε επιτέλους να τακτοποιήσει όλα του τα χρέη.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours