Μύκονος: Δεν υπάρχει κορονοϊός για τους Έλληνες σελέμπριτι – Αγκαλιές και φιλιά στα στενά του νησιού

Συνωστίζονται χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις ασφαλείας

Μπορεί η κανονικότητα να επιστρέφει σιγά σιγά στα προ κορονοϊού δεδομένα, όμως ειδικοί, επιστήμονες και Πολιτεία κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αποφυγή εφησυχασμού.

Οι αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται και η αποφυγή χειραψίας και ασπασμών αποτελούν ισχυρή σύσταση, ώστε να μην προκύψει ξανά έξαρση του ιού στη χώρα μας, ειδικά τώρα που τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι πολύ καλά.

Ωστόσο, για πολλούς αυτά είναι… ψιλά γράμματα, αφού δεν δείχνουν να έχουν πάρει σοβαρά τις εκκλήσεις για προσοχή και τήρηση των μέτρων προστασίας. Τρανταχτό παράδειγμα οι Έλληνες σελέμπριτι.

Αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz έχουν ήδη αρχίσει να μαζεύονται στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου για την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών τους. Καθόλου μεμπτό, άλλωστε τα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων έχουν αρχίσει να συνδέουν όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Όμως, το γεγονός ότι προκαλείται συνωστισμός στα στενά σοκάκια της Μυκόνου, θυμίζοντας μέρες προηγούμενων καλοκαιριών είναι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο.

Ειδικά από τη στιγμή που δεν αποφεύγονται οι ασπασμοί. Η κάμερα του Mykonos Live TV καταγράφει καθημερινά τα τεκταινόμενα στο νησί στα βίντεο, όπου μπορεί να δει κανείς τους Έλληνες επωνύμους να κάνουν βόλτες ο ένας πάνω στον άλλον και να… φιλιούνται-αγκαλιάζονται λες και δεν υπάρχει κορονοϊός.

Και είναι σοβαρό το θέμα, από τη στιγμή που πολλοί από αυτούς, τις ημέρες της καραντίνας, συμμετείχαν σε καμπάνιες και προέτρεπαν τον κόσμο να τηρεί αποστάσεις και να αποφεύγει τα αγγίγματα ακόμα και με συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα…

Φυσικά οι συστάσεις και τα μέτρα προστασίας ισχύουν για όλους, πόσω μάλλον για αναγνωρίσιμα πρόσωπα με θαυμαστές, φαν και “ακολούθους”, που πολλές φορές γίνονται παραδείγματα συμπεριφοράς και στάσης.

Η Μαρία Καλάβρια, ελεύθερη και ωραία εθεάθη να κυκλοφορεί στα σοκάκια του νησιού, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίο ήταν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο αγαπημένο της νησί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού η οποία μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες της με κόκκινο μπικίνι και φόντο το απέραντο γαλάζιο.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours