Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τον χωρισμό τους προχωράνε στη ζωή τους. Μπορεί ο ένας να μην έχει ξεχάσει ακόμη τον άλλον, καθώς 12 χρόνια κοινής πορείας δεν μπορούν να διαγραφούν τόσο γρήγορα, ωστόσο πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους – παρόλο που έχουν ακόμη επικοινωνία.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, η παρουσιάστρια θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, ενώ ο τραγουδιστής συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία πραγματοποιώντας συναυλίες σε διάφορες πόλης της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Χατζηγιάννης για τις συναυλίες

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε ποιες θα είναι οι επόμενες συναυλίες του μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Σήμερα παίζουμε με την μπάντα μας στο Ρέθυμνο. Την περιμέναμε πως και πως αυτή την συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Φορτετζας και κυρίως γιατί έχουμε καιρό να βρεθούμε μαζί σας στο υπέροχο Ρέθυμνο.
Έρχονται και οι επόμενες συναυλίες μας το Κατρακειο Νίκαιας 28 Αυγούστου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων 31 Αυγούστου και το θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη. Και οι τρεις αυτές με την αγαπημένη μου @alkistisprotopsalti και με μια Αγκαλιά Τραγούδια σε όλες. Με το καλό και ασφάλεια να βρεθούμε»

Η πρώτη συνάντηση μετά τον χωρισμός τους

Όπως γράφει ρεπορτάζ του Ciao, πριν από μερικά χρόνια και όταν ήταν ακόμη μαζί, το ζευγάρι είχε αγοράσει το δικό του σπίτι στην Βόρεια Εύβοια, έχοντας μαγευτεί από το μέρος. Ωστόσο, όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, θέλησαν να το πουλήσουν, όμως δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή.

Όπως συνεχίζει και αναφέρει το περιοδικό, το σπίτι τελικά δεν το συνάντησε κάποιος αγοραστής, αλλά η φωτιά. Αυτή μάλιστα, ήταν και η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους και από κοντά μετά τον χωρισμό τους και να πουν κάποια πράγματα τα οποία είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Δύσκολες στιγμές για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Όπως λοιπόν γράφει το Ciao, η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, για δυο λόγους. Πρώτον διότι ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, είναι πλέον στάχτες και δεύτερον επειδή ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνεύρεση μετά τον πρόσφατο χωρισμό. Ζέτα και Μιχάλης έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours