Μαλλιά μέχρι τους ώμους: 25 εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα που θα ομορφύνουν κάθε γυναίκα

Σικ Κουρέματα: Το τι κούρεμα πρέπει να επιλέξετε είναι κάτι που είναι αρκετά δύσκολο εφόσον αλλάζει συνεχώς. Ανάλογα με την τάση της μόδας.

Σικ Κουρέματα: Το μεσαίο μήκος είναι της μόδας

Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα που έχετε με το να επιλέξετε ένα μεσαίο μήκος για το καινουριο σας κούρεμα. Ένα από αυτά είναι το ότι δεν χρειαζετε τόσο πολύ συντήρηση όσο το μακρύ μαλλί. Έτσι θα σας παίρνει λιγότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε. Επίσης δεν θα χρειαζετε να δίνετε του κόσμου τα λεφτά σε κομμωτήρια κάθε λίγο για να περιποιηθείτε τα μαλλια σας. Μπορείτε να τα έχετε ίσια ανέμελα ή να δημιουργήσετε εκπληκτικά χτενίσματα με μπούκλες, κότσους και όμορφες πλεξούδες.

Οι επιλογές που έχετε είναι απλά ατελείωτες. Για αυτόν τον λόγο μπορεί να μπερδευτείτε. Έτσι λοιπον εμείς σκεφτήκαμε μπροστά. Για δικιά σας διευκόλυνση συλλέξαμε ορισμένα από αυτά που θεωρήσαμε εμείς τα ποιο όμορφα χτενίσματα που το μήκος των μαλλιών δεν ξεπερνάει τους ώμους. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα μπροστά σας χωρίς να χρειαστεί να τα δοκιμάσετε πάνω σας. Μην ξεχνάτε όμως πως το κούρεμα που θα επιλέξετε πρέπει να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικα του προσώπου σας. Όπως επίσης κάλο είναι να θυμόμαστε πως τα χτενίσματα αυτά είναι μια μικρή γκάμα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να είναι του γουστου σας ή να τονίζουν με καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Σικ Κουρέματα 

Πηγή:enimerotiko.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours