Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκαν μαζί στην επικαιρότητα, ύστερα από την είδηση που τους θέλει να έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Οι δύο παρουσιαστές και φίλοι προς το παρόν δεν έχουν κάνει ακόμα καμία σχετική δήλωση και όλοι αναμένουν να μάθουν αν θα επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν τελικά το γεγονός.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Instagram με μία νέα φωτογραφία στην οποία “αιωρείται” σε στάση του διαλογισμού σε ένα λιβάδι. Στη λεζάντα της δεν έγραψε κανένα σχόλιο αλλά πρόσθεσε απλώς μία λευκή καρδιά.

Δες το post της:

Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε!» που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso». Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται με πολύχρονη φιλία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατέθεσαν τη συμβολαιογραφική πράξη το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου – περιοχή της μόνιμης κατοικίας του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έκανε γνωστό στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη ότι έχει σταματήσει η διαδικασία υιοθεσίας λόγω της πανδημίας. «Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post. Είναι υπέροχη κίνηση γενικότερα.» του είχε πει. Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη είναι κολλητοί φίλοι και το έχουν δηλώσει πολλές φορές τόσο σε συνεντεύξεις τους όσο και σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με τη Μαίρη ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά το τέλος του “Ξαναδέστε Τους”. Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή» είχε πει τότε στο People ο Νίκος Μουτσινάς.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours