Μίκης Θεοδωράκης. Η συγκινητική τελευταία φωτογραφία με τη γυναίκα του, Μυρτώ

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη και τη γυναίκα της ζωής του, Μυρτώ, στο δωμάτιο όπου ξεκουραζόταν.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί προ μηνός, όταν ακόμα η κατάσταση της υγείας του, αν και εύθραυστη, κρινόταν σταθερή. Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Εκείνη την ημέρα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο φίλος της οικογένειας, Θοδωρής Σεργιάδης, είχε βρεθεί η Μυρτώ στο δωμάτιο, όπως συνέβαινε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στη φωτογραφία είναι έκδηλη η αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον, με τον Μίκη Θεοδωράκη να χαϊδεύει τρυφερά το χέρι της γυναίκας που έμεινε στο πλευρό του και στα δύσκολα και στις χαρές.

Ενα συγκινητικο στιγμιοτυπο των τελευταιων ημερων του δημιουργου Μικη με την συντροφο της ζωης του αγαπημενη μας Μυρτω
Το χαμογελο του ΨΗΛΟΥ τα λεει ολα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Χρυσή Παπαδοπούλου, Μαίρη Ραζή και 185 ακόμη
10 σχόλια
8 κοινοποιήσεις

Ο Μίκης Θεοδωράκης γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε τη μετέπειτα σύζυγό του Μυρτώ Αλτίνογλου πριν ακόμα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Η Μυρτώ δεν υπήρξε μόνο η σύζυγός του. Υπήρξε η μάνατζέρ του αλλά και η γυναίκα που τον στήριξε σε κάθε του βήμα. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαργαρίτα και τον Γιώργο.

Τα τελευταία χρόνια η Μυρτώ Θεοδωράκη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Πηγή:mixanitouxronou.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours