Ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η Λίνα Δρούγκα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δύο τους παρότι δεν συνηθίζουν ν’ απασχολούν με τις εξόδους και τις κινήσεις τους, εθεάθησαν το βράδυ του Σαββάτου (11/12) στο Μουσικό Κέντρο «Teatro» όπου τραγουδούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε τις φωτογραφίες του «Πρώτου Θέματος» από την έξοδό τους:

drougka_argyros_in__2_
drougka_argyros_in__4_
drougka_argyros_in__5_
drougka_argyros_in__3_
drougka_argyros_in__6_
drougka_argyros_in__7_
drougka_argyros_in__1_

Όσο η επιχειρηματική δραστηριότητα του Σπύρου Θεοδωρόπουλου όχι μόνο δεν περνά απαρατήρητη, αλλά κυριαρχεί πολλές φορές στην οικονομική επικαιρότητα, τόσο η προσωπική του ζωή ήταν ανέκαθεν προφυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ίδιο ισχύει και για τη δημοσιογράφο Λίνα Δρούγκα με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, τηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις από τις δημόσιες εμφανίσεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ.

Ετσι, χωρίς να έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ενώθηκαν με τα δεσμά του (πολιτικού) γάμου σε μια ιδιαίτερα σεμνή τελετή που έγινε στην οικία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στο Κεφαλάρι, με την παρουσία ελάχιστων στενών φίλων και φυσικά των παιδιών τους.

Εκείνος έχει δύο παιδιά, ηλικίας 25 και 30 χρόνων, από ισάριθμους προηγούμενους γάμους κι εκείνη έναν γιο, τον Άλκη, από τον γάμο της με τον πρώην Διευθυντή Ειδήσεων του MEGA και νυν διευθυντή Ενημέρωσης του OPEN, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα ακολουθήσει η πιο ανοιχτή θρησκευτική τελετή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ολοι όσοι συνδέονται φιλικά μαζί τους λένε ότι εκτός από τον έρωτα και την αγάπη, το ζευγάρι μοιράζεται κοινές αξίες για τη ζωή, αλλά και τον ίδιο «ηθικό κώδικα» που επιβάλλει τη διακριτικότητα στην ιδιωτική του ζωή.

Η Λίνα Δρούγκα εργάζεται ως δημοσιογράφος για περισσότερα από 30 χρόνια και διακρίνεται για την αξιοπρέπεια, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό της.

Ξεκίνησε την καριέρα της από το τηλεοπτικό κανάλι TELE CITY, στην συνέχεια μεταπήδησε στον ANT1 και μετά στο MEGA, ενώ πλέον εργάζεται στο OPEN, όπου παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

About Post Author

You May Also Like

More From Author