Τη δυσκολότερη μάχη της ζωής της δίνει ο Σπύρος Φωκάς, αφού η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και οι θεράποντες ιατροί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες του στον Θεό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ανδρέας Κουβελογιάννης στο patkiout.gr, ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Μάλιστα, μία ανάρτηση στο Facebook αναφέρει πως οι γιατροί συνέστησαν στη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά, να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι τους.

Ο 83χρονος σήμερα ηθοποιός που το όνομά του  ταξίδεψε έως το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και οικονομικά, αφού ζει με τη σύζυγό του σε ένα κοντέινερ στην περιοχή της Κορινθίας.

Ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

Δύσκολες ώρες για  τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά

Όπως είχε πει πριν από καιρό η σύζυγό του μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» η ΔΕΗ τους είχε κόψει το ρεύμα. «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά».

Πηγή:star.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours