Κολεξιόν «VERUSCHKA» Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 από τον Βασίλειο Κωστέτσοστην Πλατεία Συντάγματος

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός, που σήμα κατατεθέν του είναι τόσο τα πρωτοποριακά fashion shows όσο και η αγάπη του για την Ελλάδα μας, πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά στην καριέρα του κάνοντας ένα εμβληματικό fashion show στην Ιστορική Πλατεία Συντάγματος. Ο Βασίλειος Κωστέτσος το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσίασε την καινούργια του συλλογή αφιερωμένη στο supermodel των 70s «Veruschka» και σε ένα φόρεμα, που αναλλοίωτα υπήρχε στη μνήμη του από τα παιδικά του χρόνια, το οποίο φορούσε η μητέρα του Άννα στα γενέθλια του όταν ήταν 5 χρόνων! Εμφανώς ευαισθητοποιημένος από την κατάσταση πολέμου στην Ουκρανία αφιέρωσε τη συλλογή του στα 70s και στην ειρήνη, με σύνθημά του την ΕΙΡΗΝΗ!!!!PEACE!!!!για όλο τον κόσμο, σε όλο τον κόσμο!

Παρουσιάζοντας μια αντιπολεμική επίδειξη στην κεντρικότερη πλατεία της Ελλάδας την Πλατεία Συντάγματος ο Βασίλειος Κωστέτσος πήρε την πρωτοβουλία ότι η Μόδα στηρίζει την Ειρήνη και την πληγωμένη Ουκρανία!!

Συντελεστές αυτής της εμβληματικής επίδειξης ήταν οι εξής:
Η «Wedding Scene» που έκανε την κινηματογράφηση, ο «Λεό Μπαζίμας» με προϊόντα «KYANA» επιμελήθηκε το hairstyle, ο «Φρέντυ Καλομπράτσος» το συγκλονιστικό make up και οι μαθητές του τα ανδρικά παπούτσια της «Sauciny», η φύλαξη ασφαλείας ήταν από τη «Vedicor», τα κοσμήματα «Cobbi», dj της επίδειξης ο «Δημήτρης Μαρινάτος»«Προκόπιος Μακρυλάκης» και τα εντυπωσιακά μοντέλα της «Κρίστι» και του «Γιώργου Κουτουλιά» και «Δημήτρη Μάκρη» τον βοηθό σκηνοθεσίας και Art Director ο Vassilios Kostetsos. Μετά την επίδειξη ακολούθησε prive after party στο εστιατόριο «Grand Dame»  με ιδιοκτήτη τον Γιάννη Σολάκη. GUEST STARS της επίδειξης οι Έλληνες Top Models και αγαπημένα μοντέλα του Δημιουργού Άντζελα Ευριπίδη και Γιάννης Σπαλιάρας φορώντας τη μπλούζα της ειρήνης!

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο «Γιάννης Καζανίδης – JGK&associates».

About Post Author