Η Ρίκα Διαλυνά εγκατέλειψε την κατοικία της, όπου έμενε με τον αείμνηστο σύζυγό της Νίκο Χρυσικόπουλο

Μετακόμιση τώρα για τη Ρίκα ΔιαλυνάΎστερα από 30 ολόκληρα χρόνια η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε αφήσει την πολυτελή κατοικία της στα νότια προάστια, όπου έμενε με τον αείμνηστο σύζυγό της, τον εφοπλιστή Νίκο Χρυσικόπουλο, για ένα μικρότερο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σταρ Ελλάς 1954 πήρε τη μεγάλη απόφαση αμέσως μετά την καραντίνα. Βλέπετε, η απώλεια του άντρα της το 2017 τη συντάραξε και η απουσία του τα τελευταία δύο χρόνια την έκανε -όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν- να φλερτάρει με την κατάθλιψη.
«Μια ζωή ζούσα με τον άντρα μου στα νότια προάστια. Μετά τον χαμό του δεν μπορούσα να μείνω σε αυτό το σπίτι χωρίς εκείνον. Όλα μου θύμιζαν τον αγαπημένο μου σύζυγο. Αποφάσισα, λοιπόν, ότι στη ζωή πρέπει να παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις. Όλα τα μεγάλα, όλα τα υπέροχα τα έζησα μαζί του. Τώρα θέλω να ζήσω πιο εύκολα τη ζωή μου. Επειδή έχω και άλλα δύο σπίτια, ένα στο Πόρτο Ύδρα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης, σκέφτηκα πως καλύτερα να έχω μικρά σπίτια και σε δύο μέρη, παρά ένα μεγάλο σπίτι και να ζω μόνη μου με τις αναμνήσεις μου» λέει συγκινημένη στην «Espresso» και τον Νίκο Νικολίζα, η Ρίκα Διαλυνά γι’ αυτή τη μεγάλη απόφαση που πήρε στα 85 της χρόνια.

Φωτογραφίες

Στην ερώτησή μας τι θα πάρει από το παλιό σπίτι, όπου έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της, η ηθοποιός αναφέρει: «Πήρα μόνο τις φωτογραφίες μου και τις αναμνήσεις μου από όσα έζησα εκεί. Τα υπόλοιπα πράγματα του σπιτιού τα μοίρασα στα άλλα δύο σπίτια μου, καθώς και σε ανθρώπους που αγαπώ.

Μου ήταν δύσκολο να ζήσω στο σπίτι αυτό, όπου τα πάντα μου θύμιζαν τον άντρα μου. Έβλεπα τις πόρτες και νόμιζα πως θα μπει εκείνος. Άκουγα θόρυβο και πίστευα πως θα τον δω μπροστά μου. Ζούσα σε αυτό το σπίτι και καθημερινά ζούσα δύο φορές και την απώλειά του. Πλέον έχω αποφασίσει να μη ζω μόνιμα μόνο σε έναν τόπο, αλλά παντού. Πέρασα πολύ δύσκολα τα τρία αυτά χρόνια που “έφυγε” και οφείλω στον εαυτό μου να το ξεπεράσω».

Πηγή: Espresso

About Post Author

+ There are no comments

Add yours