Η «Μενεγάκη της Κρήτης» Ιωάννα Μαλέσκου «εκτοπίζει» τον Γιώργο Λιάγκα

Έτοιμη να αναλάβει δράση στο καθημερινό πρόγραμμα του Σκάι είναι η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως αποκαλούν συχνά την εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όπως φημολογείται, θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες από την εκπομπή του Open «Ευτυχείτε!», η εκρηκτική παρουσιάστρια είναι έτοιμη να εγκατασταθεί στην Αθήνα, φεύγοντας από τη μεγαλόνησο και παίρνοντας τα ηνία ενός κόνσεπτ ιδιαίτερα γνώριμου σ’ εκείνη, λόγω της πολύχρονης θητείας της στον τοπικό σταθμό Κρήτη TV και στην εκπομπή «Καλό μεσημέρι»!

Όσο για την τύχη του Γιώργου Λιάγκα; Όπως έγραψε χθες η «Εspresso», ο παρουσιαστής από τη στιγμή που δεν θα είναι στη μεσημεριανή ζώνη, οδεύει προς τη…βραδινή. Πάντως, το όνομα της ξανθιάς καλλονής με το ωραίο στιλ και το «καυτό» κορμί έχει ακουστεί επανειλημμένα για διαφορετικά τηλεοπτικά πρότζεκτ, όπως για την παρουσίαση του «My style rocks», ενώ λέγεται πως υπήρξε επαφή της και με τον Alpha προκειμένου να καλύψει το κενό της Ελένης Μενεγάκη, μετά την αποχώρηση της τελευταίας.

Ιωάννα Μαλέσκου, η πιο σέξι παρουσιάστρια της Κρήτης – Γαργαλιάνοι ...

Εξομολόγηση

«Η πρόταση έγινε πριν από πολύ καιρό. Ο λόγος που δεν δέχθηκα ήταν θέμα αρχών και αφορούσε κάποιους όρους του συμβολαίου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα σε πρόσφατη συνέντευξή της, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία για την εν λόγω πρόταση που της έγινε.

Αποκάλυψε επίσης πως είναι έτοιμη να βάλει την υπογραφή της σε συμβόλαιο συνεργασίας με κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά δεν είπε ποιο είναι αυτό. «Δεν μπορώ να πω από ποια κανάλια έχω δεχτεί πρόταση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον – και όχι μόνο από ένα κανάλι. Είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Κρίνονται όλα από στιγμές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμφωνήσω με κάποιο κανάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε στην Κρήτη, όπου εργάστηκε ως δασκάλα δημοτικού. Αποφάσισε όμως ότι ο χώρος της τηλεόρασης της ταιριάζει περισσότερο κι έτσι έκανε τα πρώτα της βήματα στο κανάλι Κρήτη TV, με το τηλεοπτικό κοινό να την «αγκαλιάζει».

Η σταθερά ανοδική πορεία της στον σταθμό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στη φήμη της, που έφτασε στα «μεγάλα κανάλια» της Αττικής.

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours