Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Ότι η «Queen Dina» φημολογείται πως βρήκε τελικά τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου είναι γεγονός – το γράψαμε άλλωστε και στο προχθεσινό μας φύλλο.

Σήμερα, η «Espresso» δημοσιεύει τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας με τον γοητευτικό επιχειρηματία (και πρώην τής Κατερίνας Καινούργιου), αμέσως μετά το gossip που έχει «ανάψει» για τα καλά τις τελευταίες ημέρες και τους θέλει να ζουν στον ρυθμό ενός νέου μεγάλου έρωτα.

Ήταν την περασμένη Πέμπτη όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε την είσοδο του εστιατορίου Goya, στη Γλυφάδα, που -ως γνωστόν- ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο τελευταίος είχε προγραμματίσει για το συγκεκριμένο βράδυ, με τη συνεργασία της εταιρίας δημοσίων σχέσεων Beautiful People του Χάρη Σιανίδη, ένα κοσμικό κάλεσμα με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν, σε συνδυασμό με την παρουσίαση του νέου menu του εστιατορίου από τον καταξιωμένο chef Πέτρο Συρίγο.

Μεταξύ των καλεσμένων, λοιπόν, που προέρχονταν από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, ήταν και η ξανθιά παρουσιάστρια. Τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη ευρέως η πληροφορία πως κάτι τρέχει με την ίδια και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Έτσι, οι δυο τους πόζαραν χαλαρά στους φωτογράφους, όπως συνέβη και με τους άλλους καλεσμένους.

Ωστόσο, βλέποντάς τους κανείς εκ των υστέρων δεν μπορεί παρά να διαπιστώσει μια οικειότητα μεταξύ τους στις φωτογραφίες και σίγουρα μια πολύ ωραία «χημεία». Οι ίδιοι, προς το παρόν, δεν έχουν προχωρήσει σε κανενός είδους επιβεβαίωση ή διάψευση της φημολογίας που τους θέλει μαζί και ερωτευμένους. Όπως λένε όμως άνθρωποι από το περιβάλλον τους, δεν αποκλείεται να συμβεί κι αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours