Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύεται τον δικηγόρο της καρδιάς της Σπύρο Δημητρίου και είναι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό.

“Ο γάμος δεν με ενθουσιάζει, αλλά θα ήθελα ένα παιδί” έλεγε σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της η Ελεονώρα Ζουγανέλη όμως να που βρέθηκε ο άντρας που και την ενθουσίασε και την έκανε να θέλει να τον παντρευτεί και να δεσμευτεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων για πάντα μαζί του.

Ο λόγος για τον Σπύρο Δημητρίου, με τον οποίο η Ελεονώρα Ζουγανέλη κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση και τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί να ήταν γνωστό ότι η καρδιά της τραγουδίστριας μονοπωλείται τους τελευταίους μήνες από τον έγκριτο νομικό, όμως κανείς δεν γνώριζε ότι ο έρωτάς τους και το δέσιμό τους ήταν τόσο δυνατά που θα οδηγούνταν σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας.

Γι’ αυτό και ήταν ευχάριστη έκπληξη η αναγγελία του γάμου τους που έγινε σε καθημερινή εφημερίδα και αναφέρει τα εξής:

Ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους της νέας γενιάς και πολλά υποσχόμενος και όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον περασμένο Ιούνιο: «Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς»!

Δικηγόρος Ποινικολόγος Αθήνα | Σπύρος Δημητρίου

Ο γοητευτικός ποινικολόγος  Σπύρος Δημητρίου που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεονώρας έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι  απόφοιτος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης. Έχει δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας το ζευγάρι μπορεί να μη μετράει πολύ καιρό αλλά και οι δυο τους είναι σίγουροι για την αγάπη τους! Έτσι η Ελεονώρα και ο Σπύρος παντρεύονται και μάλιστα την αναγγελία του γάμου τους έχει ήδη δημοσιευτεί στο φύλλο της εφημερίδας «Εστία».

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours