Τρελός σου λέει ο έρωτας που βιώνουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, παρόλο που δεν τους λες και πολύ… φρεσκοερωτευμένους! 

Τι σημασία έχει όμως; Σημασία έχει πως η όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός γυναικολόγος δεν κρύβουν την ευτυχία που βιώνουν και τον έρωτα που μοιράζονται μακριά από φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες.

Ενίοτε και παρουσία αυτών αφού ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε πολύ χαλαρές στιγμές τους στο Σύνταγμα να περπατούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και απολαμβάνοντας τη βόλτα τους.

Μάλιστα το ζευγάρι που δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του φωτογραφικού φακού, κάποια στιγμή σταμάτησε στη μέση του δρόμου και αγκαλιάστηκε τρυφερά σαν να μην υπήρχε κανένας γύρω του.

Είναι γεγονός ότι η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Γνωρίζονταν εδώ και περίπου έντεκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τέσσερα είναι αχώριστοι, έχοντας δημιουργήσει την οικογένειά τους, ειδικά μετά την άφιξη στον κόσμο της κόρης τους, Κατερίνας.

Ο πρώτος καιρός της σχέσης τους ήταν αρκετά δύσκολος μιας και έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια τεράστια απόσταση να τους χωρίζει, αφού εκείνος ζει και εργάζεται στην Ελβετία. Όταν κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν αυτόν τον σκόπελο, άρχισαν να αποκτούν στεγανά στη σχέση τους, με τη Μαρία Ηλιάκη να κάνει συχνά ταξίδια στην Ελβετία για να βρίσκεται κοντά του. Τον τελευταίο έναν χρόνο απολαμβάνουν την ευτυχία τους κυρίως εδώ στην Ελλάδα, έχοντας πλέον αφοσιωθεί στην ανατροφή της κορούλας τους που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Δείτε τους στη μέση του δρόμου σε τρυφερές στιγμές τους:

Πηγή:gossip-tv.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author