Κάποιοι λατρεύουν τις γιορτές, κάποιοι πάλι όχι απαραίτητα. Πάμε να δούμε τους “κατεργάρηδες των Χριστουγέννων”.

ΚΡΙΟΣ

Επειδή ο Κριός απολαμβάνει να εργάζεται δεν του αρέσει οτιδήποτε έχει ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις ή αδράνεια. Αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων που… αναγκάζονται να πάρουν άδεια. Θα προτιμούσαν να δουλεύουν στις διακοπές και να χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους αντί να κάθονται. Δεν έχει όμως μελαγχολία αλλά μια δυσαρέσκεια σε σχέση με την περίοδο αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος είναι σαν τον Kevin McCallister από το Home Alone. Οι Καρκίνοι είναι από τη φύση τους ευμετάβλητοι, οπότε το επίπεδο ενθουσιασμού τους για τα Χριστούγεννα εξαρτάται από το πώς πέρασαν όλη τη χρονιά. Εάν ήταν μια καλή χρονιά, τότε θα περάσουν καλά κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Εάν ήταν δύσκολη χρονιά τότε όσο περνούν οι μέρες η μελαγχολία θα τους κατακλύζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος απολαμβάνει πραγματικά να περνά χρόνο μόνος του. Θα προτιμούσαν να περνούν χρόνο μόνοι τους να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν παρά να αναγκαστούν να βρεθούν σε βαρετές καταστάσεις με άτομα που δεν τους αρέσουν όπως τα οικογενειακά τραπέζια. Όταν πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να είναι μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας! Η σκέψη πως θα πρέπει να καταπιεστούν τους κάνει γκρινιάρηδες και περίεργους συναισθηματικά.

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Πηγή:pink.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours