Κώστας Λεφάκης: Όλα τα ζώδια θα ζοριστούν… εκτός από ένα

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα, Τετάρτη, ο Κώστας Λεφάκης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός αστρολόγος προειδοποίησε, μέσα από την ιστοσελίδα elle.gr, για ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς και ανατροπές.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε αμείωτη την αισιοδοξία και την δραστηριότητα σας και μην αφήνετε να σας κουράσουν ψυχικά οι δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδέες, προτάσεις, ευκαιρίες, γνωριμίες είναι ότι θα πρέπει να σας απασχολήσει γιατί, διαφορετικά, δεν θα βρείτε γρήγορα διέξοδο από τις οικονομικές και αισθηματικές δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κουρασμένοι γιατί αναλάβατε ευθύνες χωρίς να σκεφτείτε την ανάγκη σας για ηρεμία και ψυχαγωγία, όμως, με λίγη οργάνωση και διαγραφή περιττών, θα νοιώσετε αποδοτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τους περισσότερους από εσάς, γιατί θα σας δώσει ευκαιρίες να απορρίψετε λανθασμένες απόψεις σας για τη ζωή και τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Δεχθείτε τις απογοητεύσεις που περιμένετε – μία και τις έχετε προετοιμάσει με την συμπεριφορά σας – και προχωρήστε με κέφι για γενική ψυχολογική αναδιοργάνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει ο κίνδυνος να αποφασίσετε την διάλυση μιας συνεργασίας αν υπάρχουν αφορμές. Έχετε όμως υπόψη ότι τέτοια προβλήματα θα απαιτήσουν κόπο και χρόνο για να επιλυθούν.

ΖΥΓΟΣ

Προνοήστε για τυχόν απροσδόκητες επιπλοκές στα επαγγελματικά σας σχέδια και μην δράσετε αρνητικά. Φροντίστε να μην σταματήσετε να προσπαθείτε για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι φρόνιμο να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν αυτή την περίοδο και να μην πάρετε αποφάσεις για θέματα που έχουν σημασία για την εξέλιξη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε νέα έξοδα γιατί μπορεί να αναγκαστείτε να αναλάβετε οικονομικές υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φανείτε προσεκτικοί σε τυχόν προτάσεις για επενδύσεις ή δάνεια και, γενικά, κάντε ότι μπορείτε για να μην χάσετε χρήματα από αφηρημάδα ή κακή διαχείριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διοχετεύστε το δυναμισμό σας στην εργασία σας και οργανώστε τη δραστηριότητα σας έτσι ώστε να μην σας θορυβήσουν δυσκολίες και καθυστερήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Προλάβετε οικονομικές κακοτοπιές με συντηρητικό χειρισμό και πρακτικό πνεύμα και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για μία συνεργασία που δεν σας εμπνέει σιγουριά.

About Post Author