Είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις ποιους ανθρώπους μπορείς να εμπιστευτείς πραγματικά. Συχνά απογοητευόμαστε από τα άτομα που θεωρούμε  πιο κοντινά μας, όπως την οικογένεια, τους φίλους ή εκείνους που βρίσκονται πολλά χρόνια μαζί μας. Η προδοσία από αυτά τα άτομα είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οδηγεί τους ενήλικες να κλείνονται όλο και περισσότερο στον εαυτό τους και να είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Εντούτοις, ακόμα κι αν η εμπιστοσύνη σου έχει προδοθεί πολλές φορές, δεν σημαίνει ότι ο καθένας θέλει να σε εξαπατήσει ή να σε χειραγωγήσει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στους οποίους μπορείς να «ξανοιχτείς» και να τους μιλήσεις για οτιδήποτε, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα σε ακούσουν και θα σε σεβαστούν, ακόμα κι αν κάποια μέρα απομακρυνθούν εντελώς από τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι εκτιμούν τις ανθρώπινες σχέσεις και γνωρίζουν ότι ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδεις αρχές για να διατηρηθεί υγιής μια φιλία για πολλά-πολλά χρόνια. Για αυτόν το λόγο, τις περισσότερες φορές δίνουν πολύ μεγαλύτερη αξία στη σιωπή παρά στα λόγια.

Το να γίνεις «κολλητός» με έναν Ταύρο, ίσως να μην είναι τόσο απλό, αλλά από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ σας, μπορείς πάντα να βασίζεσαι επάνω του. Είναι από τα πιο αξιόπιστα και εχέμυθα άτομα που θα γνωρίσεις στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι πολύτιμα όντα και γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αφοσίωση. Ποτέ δεν θα προδώσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανεξάρτητα αν θα προκληθούν για να το κάνουν. Ξέρουν πολύ καλά πόσο σημαντική είναι μια δυνατή, υγιής σχέση.

Επιπλέον, για έναν Λέοντα είναι εξαιρετικά σημαντική η κοινωνική του ζωή και η επιθυμία του να τον τιμούν για την καλή του συμπεριφορά. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορείς να βασίζεσαι επάνω του. Η περηφάνια του δεν θα του επιτρέψει ποτέ να «ξεκατινιαστεί». Τόσο για σένα όσο και για τον εαυτό του, θα κρατήσει τα μυστικά σας βαθιά κρυμμένα και θα προσπαθήσει να προστατέψει τη σχέση σας μέχρι τέλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν μεγάλη συναισθηματική σοφία, οπότε μπορούν να κατανοήσουν πολύ καλά τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω τους. Επίσης ξέρουν ότι αυτό είναι ένα χάρισμα και ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιούν έξυπνα. Οποιαδήποτε στιγμή έρθει κάποιος για να τους μιλήσει για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, οι Παρθένοι διασφαλίζουν ότι θα παραμείνει εμπιστευτικό, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πόσο το κουτσομπολιό μπορεί να βλάψει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Ένας Παρθένος έχει επίσης την ικανότητα να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις την αξία σου και να ακολουθήσεις πιο χαρούμενος την πορεία σου. Το να έχεις έναν Παρθένο στη ζωή σου είναι μια εγγύηση ότι τα μυστικά σου θα είναι πάντα καλά κρυμμένα και ότι πάντα θα υπάρχει ένα φωτεινό μονοπάτι στις πιο σκοτεινές σου στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι μάλλον συντηρητικοί και εξαιρετικά διακριτικοί σε ό,τι κι αν κάνουν. Πιστεύουν ότι είναι «γρουσουζιά» το να αποκαλύψουν στον περίγυρό τους τα μυστικά ή τα σχέδια τους για το μέλλον. Προτιμούν να κρατάνε πάντα για τον εαυτό τους τόσο τα δικά τους μυστικά όσο και των άλλων.

Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε έναν Σκορπιό επειδή ποτέ δεν θα αποκαλύψει σε άλλον άνθρωπο οτιδήποτε του έχεις πει. Είναι συχνά το ιδανικό πρόσωπο για να εκτονωθείς και να απελευθερωθείς από ένα βάρος που σε πλακώνει, λέγοντάς του οτιδήποτε σε απασχολεί. Δεν μοιράζεται ποτέ τις καθαρά προσωπικές στιγμές με κανέναν. Ακόμα κι αν γίνει κάποιο μπέρδεμα μεταξύ σας ή απομακρυνθείτε, θα πάρει το μυστικό σου στον… τάφο του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλοι οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετικά καλά καθορισμένες αξίες και αρχές, ενώ δεν παρεκκλίνουν ποτέ από αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σωστό. Μία από τις προτεραιότητες στις σχέσεις που δημιουργούν είναι η διακριτικότητα και ο σεβασμός προς τους άλλους. Συνεπώς, τίποτα από όσα θα μοιραστείς με έναν Αιγόκερω δεν πρόκειται να «διαρρεύσει» σε κάποιο άλλο άτομο ή περιβάλλον.

Ένας Αιγόκερως είναι σοφός και δίκαιος άνθρωπος, που ξέρει ότι δεν θα κερδίσει τίποτα με το να πληγώσει ή να προδώσει τους ανθρώπους του. Θα πάρει το μυστικό σου μαζί του, επειδή αν σε προδώσει, η συνείδησή του δεν θα τον αφήσει ποτέ να ησυχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση που τους επιτρέπει να κατανοούν τα συναισθήματα των άλλων, χωρίς απαραίτητα να τους μιλήσουν ή να τους εξηγήσουν. Για αυτόν το λόγο, όταν τους λες κάτι που θεωρείς πολύ σημαντικό, δεν εκπλήσσονται και τόσο όταν το ακούσουν.

Εντούτοις, το να εμπιστεύεσαι έναν Ιχθύ τόσο, ώστε να του λες τα μυστικά σου, τον κάνει να νιώθει αξιοσέβαστος, και δεν θα ήθελε ποτέ να χαλάσει αυτήν την εμπιστοσύνη με το να μοιραστεί την οικειότητά σας με άλλα πρόσωπα. Ένας Ιχθύς τρέφει μεγάλη εκτίμηση σε όλους όσους πιστεύουν στο πρόσωπό του και θα κάνει τα πάντα για να μην προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη τους.

Πηγή:astrology.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours