Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία αγαπημένη ηθοποιός.

Τη γνωρίσαμε πριν χρόνια στη μικρή οθόνη. Οι ρόλοι της στην Λάμψη και στην Καλημέρα Ζωή που σάρωναν τη δεκαετία του ’90, την έκαναν να ξεχωρίσει.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Ελίνα Ακριτίδου ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς Τατουάζ. Η όμορφη ηθοποιός ήταν η μητέρα του Άλεξ (Στέφανος Μιχαήλ) και η γυναίκα του Παύλου (Γιώργος Παρτσαλάκη), ένα δίδυμο που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών.

Πόσα όμως γνωρίζετε για την προσωπική ζωή της όμορφης πρωταγωνίστριας;

Το 1990 η Ελίνα Ακριτίδου παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη. Λίγα χρόνια μετά χώρισαν και το 2001 παντρεύτηκε τον Γιώργο Κουτσουδάκη με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Σχετική εικόνα

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και σε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, τα παιδιά της πρωταγωνιστούν.

Χθες, η Ελίνα Ακριτίδου ανέβασε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και μας έδειξε το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Δείτε το στη gallery που ακολουθεί:

Αυτή είναι η Ρωξάνη, η 17χρονη κόρη της ηθοποιού. Η Ελίνα Ακριτίδου μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη της φωτογραφία ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της τον περασμένο Ιούνιο.

Εδώ βλέπουμε τον γιο της, Νικόλα, την ώρα που είναι έτοιμος να κάνει μία εντυπωσιακή βουτιά.

Μία φωτογραφία από τα παλιά που είχε ανεβάσει παλιότερα η ηθοποιός στο Instagram της.

Άλλη μία φωτογραφία του γιου της που ανέβασε ανήμερα των γενεθλίων του.

Χθες η Ελίνα Ακριτίδου ανέβασε μία φωτογραφία με την οποία μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς της, το οποίο δεν είναι άλλο από τον μικρό Tattoo. Δεν είναι ένας γλύκας; “Αυτό είναι το όγδοο μέλος της οικογενείας μας!! Ο Tattoo από την Κύπρο!! Εδώ οι 3 αγάπες μου!! Οι άλλοι 4 λείπουν!!!” ήταν το σχόλιό της.

Πηγή:mothersblog.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours