Παρακολουθώντας σε καθημερινή βάση τις εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς, αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα είναι πως δεν υπάρχει πλέον παρθενογέννηση και πως τα περισσότερα trends είναι τάσεις που είτε επιστρέφουν από τα παλιά ή αποτελούν εξέλιξη μιας παλαιότερης τάσης.

Οι top colorists ανά τον κόσμο μας αποκαλύπτουν τα χρώματα που θα βάψουμε τα μαλλιά μας αυτή τη σεζόν!

#Βρώμικο καστανό: Πρόκεται για καστανές αποχρώσεις που είναι κάπως πιο θολές και ανοιχτόχρωμες.

#Παλ τόνοι: Θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα στα μαλλιά σου; Τότε τα παλ χρώματα, όπως το ροζ και το θαλασσί είναι ωραίες επιλογές που αξίζει να δοκιμάσεις.

#Φυσικό καστανό: Η Emily Ratajkowski δοκίμασε αυτή την απόχρωση και δείχνει υπέροχη πάνω της. Aν το επιλέξεις κι εσύ φρόντισε να βάψεις τα φρύδια σου σε παρόμοιο χρώμα και τόνισέ τα με λίγη καφέ σκιά.

#Έντονα παστέλ: H Julia Roberts τόλμησε αυτή την αλλαγή και σου την προτείνουμε και εσένα. Μην φοβηθείς να υιοθετήσεις ένα τόσο δυναμικό χρώμα καθώς αυτή η αλλαγή θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι!

#Σκούρο ξανθό: Η Βeyonce λάτρεψε αυτή την απόχρωση και δεν την αποχωρίζεται εύκολα. Το σκούρο ξανθό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και δίνει λάμψη στις μαυρισμένες επιδερμίδες.

#Ξεθωριασμένο πορτοκαλί: Το έντονο πορτοκαλί χρώμα είναι τέλεια ιδέα για καλοκαιρινά looks. Για το φθινόπωρο όμως σου προτείνουμε πιο ξεθωριασμένους τόνους που δείχνουν πιο κατάλληλοι για την εποχή.

Πηγή:limeandlife.com

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours