Γνώρισε την Bianca Brandolini, νέα μούσα της Estée Lauder – ELLE

Στα πλαίσια των νέων δεδομένων που έχει φέρει η παγκόσμια πανδημία στην ζωή μας και με γνώμονα πάντα την τήρηση των αποστάσεων, είχα την τύχη και την χαρά να συναντήσω ψηφιακά, μαζί με beauty editors από όλη την Ευρώπη την Bianca Brandolini d’Adda, νέα Global Re-Nutriv Ambassador της Estée Lauder, και να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τον νέο της ρόλο.

Who is who

Στα 33 της χρόνια η γαλλικής, ιταλικής και βραζιλιάνικης καταγωγής ιέρεια του στυλ Bianca Brandolini d’Adda αποτελεί πηγή έμπνευσης για την βιομηχανία της μόδας αλλά και τις απανταχού fashion και beauty addicts. Γεννημένη στο Παρίσι, μεγαλωμένη μεταξύ Παρισιού, Βενετίας και Ρίο ντε Τζανέιρο, και ως γόνος παλιάς ενετικής αριστοκρατικής οικογένειας (ο πατέρας της είναι απόγονος της Μαρίας Θηρεσίας), η φινέτσα κυλάει στο αίμα της. Θεωρείται -όχι άδικα-, μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες στον χώρο ενώ η φύση την έχει προικίσει με αναλογίες μοντέλου. ‘Eχει ύψος 1.84 και κλασική ομορφιά: αλαβάστρινη επιδερμίδα και υπέροχα μακριά μαλλιά. ‘Εχει αποτελέσει μούσα κορυφαίων σχεδιαστών μόδας όπως οι Valentino και Giambattista Valli ενώ έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό μιας σειράς γυναικείων μαγιό για το βραζιλιάνικο brand Osklen και έχει συνεργαστεί με τον κορυφαίο Ιταλό ντιζάινερ Sergio Rossi για μια συλλογή γυναικείων υποδημάτων. Επιπλέον έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μικρού μήκους. Το κορυφαίο brand καλλυντικών Estée Lauder, αναγνωρίζοντας όλα τα παραπάνω προτερήματα της Bianca Brandolini, την καλωσορίζει σήμερα στην οικογένειά της ως την παγκόσμια πρέσβειρα ομορφιάς του brand για τη σειρά Re-Nutriv.

Δες όλα όσα μας είπε με αφορμή την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου ορού ματιών Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum

Πώς ένιωσες όταν η Estée Lauder σου πρότεινε να γίνεις πρέσβειρα ομορφιάς της σειράς Re-Nutriv;

Θυμάμαι από μικρή τη μαμά και τη γιαγιά μου, που είναι και οι γυναίκες πρότυπά μου, να χρησιμοποιούν καλλυντικά Estée Lauder και συγκεκριμένα τις κρέμες της σειράς Re-Nutriv. H γιαγιά μου μάλιστα γνώριζε την κα Estée Lauder, ιδρύτρια της ομώνυμης μάρκας. Πήγαιναν μαζί σε χορούς που διοργανώνονταν εκείνη την εποχή.  To γεγονός λοιπόν ότι τώρα εκπροσωπώ ένα brand τέτοιου βεληνεκούς είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα. Πραγματικά δεν το είχα καν φανταστεί.

Ποιο ήταν το πρώτο προϊόν Estée Lauder που χρησιμοποίησες;

Το άρωμα Pure White Linen, αν θυμάμαι καλά.

Υπάρχει κάποιο προϊόν ομορφιάς που αποτελεί τη νέα σου εμμονή;

Τα εργαλεία μασάζ και συγκεκριμένα τα jade rollers αποτελούν πια αναπόσπαστο μέρος της καθημερινoύ skin routine μου και πραγματικά δεν μπορώ χωρίς αυτά. Συγκεκριμένα το Jade Roller της Re-Nutriv, που είναι και πιο βαρύ από τα συμβατικά, συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας από την επιδερμίδα αλλά και στην ευρύτερη αποτοξίνωσή της καθώς ενισχύει την μικροκυκλοφορία χαρίζοντας ένα άμεσο εφέ λίφτινγκ.

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας κάποιο μυστικό ομορφιάς που σου έχει δώσει η μαμά ή η γιαγιά σου;

Η μαμά μου μου έχει πει να φοράω ανελλιπώς αντιηλιακό ενώ από την γιαγιά μου έχω κρατήσει το να πίνω καθημερινά ζεστό νερό για την συνολική ενυδάτωση τόσο του οργανισμού όσο και της επιδερμίδας μου. Αυτά τα δυο tip αποτελούν στάση ζωής για μένα!

Υπάρχει κάποια ιεροτελεστία περιποίησης ή ομορφιάς που δοκίμασες και εφαρμόζεις τελευταία;

Επειδή ο καιρός είναι κρύος εδώ στο Παρίσι που βρίσκομαι, έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου τη Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme και την εφαρμόζω κατ’ επανάληψη στην επιδερμίδα μου για να ενυδατώνω το πρόσωπό μου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης τώρα με τα lockdown που περνάω πολλές ώρες στο σπίτι, κάνω ανελλιπώς μάσκες για το πρόσωπο αλλά και για τα μαλλιά.

Τι σημαίνει για εσένα αληθινή ομορφιά;

Το να είσαι καλά με τον εαυτό σου, να έχεις αυτοπεποίθηση. Η αληθινή ομορφιά θεωρώ ότι βγαίνει από μέσα προς τα έξω. Οπότε εάν έχουμε αυτοεκτίμηση αυτό αποτυπώνεται και στο πρόσωπό μας θεωρώ.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά σου;

‘Oτι είμαι χαρούμενη με τη ζωή μου και με ό, τι έχω πετύχει μέχρι τώρα. Αυτό θα συμβούλευα και τους ακολούθους μου στα social media. Πρέπει να πιστεύουμε σε ό, τι κάνουμε! Εγώ πάντα σέβομαι τις αποφάσεις μου και όταν καταπιάνομαι με οτιδήποτε αφοσιώνομαι σε αυτό. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Γιατί πιστεύεις ότι οι γυναίκες θα αγαπήσουν τον νέο αυτόν ορό ματιών;

Γιατί πραγματικά κάνει δουλειά. Κάνει όλα όσα υπόσχεται! Τον φοράω πριν την κρέμα ματιών μου και έχω δει τρομερή διαφορά. Το βλέμμα μου δείχνει πολύ πιο φωτεινό, λαμπερό και ξεκούραστο, οι μαύροι κυκλοι και οι λεπτές γραμμές απαλύνονται αμέσως. Και το πιο εντυπωσιακό; Στο packaging περιλαμβάνεται ένα ειδικά σχεδιασμένο δροσερό κεραμικό εργαλείο μασάζ που αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας μου. Είναι δροσερό, χωρίς να χρειάζεται να το βάλεις στο ψυγείο, διεγείροντας την μικροκυκλοφορία και απομακρύνοντας τις τοξίνες και κυριολεκτικά το έχω λατρέψει αφού φωτίζει την περιοχή των ματιών, εξολοθρεύοντας όλους τους εχθρούς που σκοτεινιάζουν το βλέμμα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ανάλαφρη, απολαυστική υφή του ορού, η ρουτίνα περιποίησης μετατρέπεται σε μαγική ιεροτελεστία αισθήσεων.

Αποκλειστικό εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού: μάθε τα πάντα για το μυστικό της πολυτελούς επιτυχημένης σύνθεσης του νέου Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Eye Serum

Η Τρούφα Μαύρο Διαμαντιού είναι ένας από τους σπανιότερους θησαυρούς της φύσης και κατάγεται από τη Νοτιοδυτική Γαλλία. Η δύναμη κάθε τρούφας απελευθερώνεται μέσω μιας πολύπλοκης, λεπτής διεργασίας, αποκλειστικότητας της Re-Nutriv, μετατρέποντας με εξαιρετικό τρόπο τα κομμάτια τρούφας στο αποκλειστικό, αναζωογονητικό Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού που χρειάζεται σχεδόν 10.000 ώρες για την παραγωγή του. Μέσω crash- test προσομοίωσης σε ελεγχόμενο περιβάλλον από την ομάδα ερευνών της Estée Lauder, έχει αποδειχθεί ότι βοηθά την επιδερμίδα να ενισχύσει και να ανακτήσει τα φυσικά επίπεδα ενέργειάς της, ενώ μπουστάρει την αντοχή των κυττάρων της επιδερμίδας όταν αυτά εκτίθενται σε υπεριώδη UV ακτινοβολία. Πρόκειται λοιπόν για ένα εξαιρετικό “art de la table” εκχύλισμα που αναζωογονεί συνολικά το βλέμμα μετατρέποντας τα μάτια στο μεγαλύτερο ατού της εξωτερικής μας εμφάνισης.

Πηγή:elle.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours