Γκουίνεθ Πάλτροου: Ποζάρει γυμνή στα 50ά γενέθλιά της

Τα 50 της χρόνια κλείνει σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Χολιγουντιανή σταρ που όσο περνά ο καιρός ασχολείται όλο και περισσότερο με τα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μία φωτογραφία όλο νόημα, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η οσκαρική ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της, μέσα από την οποία θέλει να δείξει ότι μπαίνει στη «χρυσή» δεκαετία της ζωής της, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Γυρισμένη στο πλάι και χωρίς να φορά απολύτως τίποτα, η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει βάψει όλο το σώμα της με χρυσή μπογιά και ακουμπά σε μία λευκή επιφάνεια, κρατώντας το κεφάλι της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η σταρ του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ» έγραψε απλώς τον αριθιμό «50» και πρόσθεσε δύο χρυσά αστέρια. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ανάρτησής της, η φωτογραφία της γυμνής και χρυσής Πάλτροου απέσπασε δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια με ευχές.

Δείτε τη φωτογραφία της

309015301_1601232626940578_6008805494445688484_n

«Νιώθω την ίδια λαχτάρα που είχα στα 30 μου» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Λίγο πριν τα 50ά γενέθλιά της, η Γκουίνεθ Πάλτροου  αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να εκπροσωπήσει όλες τις γυναίκες που κοντεύουν στην πέμπτη δεκαετία της ηλικίας τους.

«Νιώθω την ίδια λαχτάρα που είχα στα 30 μου. Δεν έχω καμία αίσθηση του χρόνου που πέρασε», δήλωσε η Γκουίνεθ μέσω της ιστοσελίδας της Goop. «Υπάρχει κάτι μέσα μου που κάνει τόσο γλυκιά τη ζωή κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα», εξήγησε.

Πηγή:ereportaz.gr

About Post Author