Γέννησε η Νικολέττα Ράλλη

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη.

Η 37χρονη πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Μιχάλης Ανδρούτσος, κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους, την κορούλα τους.

Μπορεί η Νικολέττα, να είναι ιδιαίτερα δραστήρια και δημοφιλής στα social media και να μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά την είδηση του τοκετού, δεν την αποκάλυψε η ίδια, αλλά ένα δημοσίευμα, που αναφέρει πως η παρουσιάστρια γέννησε την κορούλα της, την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Γέννησε η Νικολέττα Ράλλη: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο την κόρη της με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά.

Η παρουσιάστρια δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο, αλλά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ έχει πάντα στο πλευρό τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Όσο για το όνομα της μικρής; Αυτό το είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Ράλλη στον Νίκο Μουτσινά! Η μικρή θα πάρει το όνομα Σοφία.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Το Πρωινό”, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την Πέμπτη ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα όπως ανέφερε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, αυτό που σχολίαζαν όλοι στο μαιευτήριο είναι το ύψος του μωρού, καθώς το νεογέννητο κοριτσάκι είναι πολύ ψηλό.

Δείτε το βίντεο:

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours