Βαρέθηκες το Netflix; Το Gemflix είναι εδώ!

Η νέα πλατφόρμα για τους λάτρεις των κοσμημάτων και όχι μόνο.

Η ξαφνική εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού και το lockdown, στάθηκαν αφορμή για να διαδοθεί η ιδιωτική λέσχη Gem X. Πρόκειται για ένα σύλλογο που δημιουργήθηκε το 2017 στη Νέα Υόρκη από τους Kreamer-Garnett και Jamison, για τους λάτρεις των κοσμημάτων, της ιστορίας τους καθώς και για όσους αγαπούν την χειροτεχνία.

Η λέσχη δίνει στα μέλη τη δυνατότητα να παρακολουθούν backstage στιγμιότυπα της βιομηχανίας κοσμημάτων μέσω στενών περιηγήσεων σε στούντιο σχεδιαστών, οίκους δημοπρασιών και μουσεία σε συνεργασία με κορυφαία brands, συμπεριλαμβανομένων των Cartier και Bulgari.

https://www.instagram.com/p/B_z5ce7lD1u/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι ιδρυτές σκέφτηκαν να προσαρμόσουν το πάθος και την αγάπη τους για το κόσμημα και να δημιουργήσουν αυτή την ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει στόχο να ενώσει τους λάτρεις και να αποτελεί πηγή χαράς. Από τότε που ξεκίνησε το lockdown, το Gem X προσκαλεί εμπειρογνώμονες κοσμημάτων να μοιραστούν τον πλούτο γνώσεών τους σε εκπομπές που είναι διαθέσιμες σε όλους κάθε δεύτερη εβδομάδα ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή όχι.

Την ώρα που η πρόσβαση στις ζωντανές παρουσιάσεις είναι δωρεάν, το Gem X ζήτησε από τους θεατές αν επιθυμούν να κάνουν δωρεές σε προσπάθειες ανακούφισης κατά του Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του No Kid Hungry στις ΗΠΑ, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και της Gem Legacy, η οποία συγκεντρώνει χρήματα για τους ανθρακωρύχους στην Τανζανία. Οι θεατές μπορούν επίσης να επιλέξουν που θα προσφέρουν τη δική τους πράξη φιλανθρωπίας.

Τα μέλη έχουν το πλεονέκτημα της πρόσβασης στο αρχείο των παρουσιάσεων και των events που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ενώ πολλές ομιλίες αναμένονται τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν. Την επόμενη εβδομάδα, μερικά ξεχωριστά κοσμηματοπωλεία όπως το Bulgari της Ρώμης, το Cora Sheibani του Λονδίνου και το Hemmerle του Μονάχου, θα μιλήσουν για το έργο τους αλλά και την πηγή έμπνευσής τους.

Πηγή:queen.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours