Οι συνεργάτες του «Love it» σχολιάζουν το διαζύγιο – βόμβα της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και αποκαλύπτουν τι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη το πρωί της Πέμπτης έπιασε στον ύπνο τους περισσότερους συντελεστές των πρωινών εκπομπών που αντέδρασαν με έκπληξη.

Όμως, καθώς οι ώρες περνούσαν, άνθρωποι με πιο στενή σχέση με το (πρώην) ζευγάρι πήραν τον λόγο και άρχισαν να ζωγραφίζουν μια τελείως διαφορετική εικόνα της σχέσης των δυο τους τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με αυτούς -που προτιμούν να παραμείνουν ανώνυμοι- και όσα είπαν στο «Love it» η σχέση των δύο συζύγων είχε φθαρεί εδώ και καιρό ανεπανόρθωτα, από τότε που ο Ντέμης ανακατεύτηκε ενεργά με τα διοικητικά της ΑΕΚ, και οι δυο τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη σαν συγκάτοικοι, κυρίως λόγω της επιλογής της Δέσποινας να προστατεύσει τα παιδιά, τα οποία ήταν μικρά.

Η αναγκαστική αυτή συγκατοίκηση οδήγησε σε ακόμα περισσότερη φθορά της σχέσης τους με αποτέλεσμα Ντέμης και Δέσποινα να αποξενωθούν εντελώς και να διατηρούν πλέον μια καθαρά τυπική σχέση για τα μάτια του κόσμου και των παιδιών τους.

Αυτή η συνθήκη δεν θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο καιρό. Η τραγουδίστρια ανέλαβε να πει στα παιδιά πως έχουν τα πράγματα ενώ ο Ντέμης αποχώρησε από την οικογενειακή εστία πριν από αρκετές εβδομάδες.

Σήμερα ο τέως ποδοσφαιριστής αναζητεί σπίτι που θα τον στεγάσει στην επόμενη φάση της ζωής του.

Όμως, ενώ το ζευγάρι επιμένει να κρατάει τα προβλήματα του μακριά από τα φώτα, έχει ενδιαφέρον ότι άνθρωποι οι οποίοι πρόσκεινται στη Δέσποινα αφήνουν να εννοηθεί ότι η τραγουδίστρια είχε «χάσει την εμπιστοσύνη της» προς τον επί 21 χρόνια σύντροφό της, φράση – κλειδί που ενδέχεται να «ξεκλειδώσει» στο μέλλον την αλήθεια για τα όσα διαμείφθηκαν πίσω από τους τοίχους της κατοικίας του ζεύγους στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Όπως είπε και η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα του «Love it»: «Εγώ αυτό που εισπράττω και αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ήταν μια απόφαση συνειδητή. Θεωρώ και πιστεύω και οι πληροφορίες οι δικές μου λένε πως τυπικά μένανε μαζί για τα παιδιά. Καταλαβαίνω πως σαν ζευγάρι είχαν χωρίσει νομίζω αρκετά χρόνια πριν. Αρκετά. Όταν υπάρχουν παιδιά, σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι επιπόλαιο» είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours