Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα τους στο Θέατρο Χυτήριο – “Ανθισμένες Μανόλιες”

Φωτο: George Stergiopoulos (Photographer & Special FX)

Η χειμερινή σεζόν στο θέατρο «Χυτήριο» θα ανοίξει με τις «Ανθισμένες Μανόλιες» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Κυριακού, πρώτος πρόδωσα τον ισχυρό θίασο – δες Αδριανού, Μουκίου, Γουλιελμάκη, Μπιλάλη, Παπαδοπούλου και Δαέλη και πρώτος τώρα «ανεβάζω» αποκλειστικό υλικό από τo backstage της φωτογράφησης που έγινε σήμερα για τη φιλόδοξη δουλειά από τον Γιώργο Στεργιόπουλο.

Το γνωστό και αγαπημένο σε όλους θεατρικό έργο «Ανθισμένες Μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ ανεβαίνει τη νέα θεατρική χειμερινή περίοδο 2020 – 2021 στο θέατρο Χυτήριο σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού.

Μια κωμική τραγωδία για την φιλία, την μητρότητα, την απώλεια, την οικογένεια και τον έρωτα, όλες οι γυναίκες θα βρούν κάτι από την δική τους ζωή. Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι μεταφέρουν μηνύματα, πέρα από οποιαδήποτε στενά κοινωνικά στερεότυπα.

Οι «Ανθισμένες μανόλιες» είναι ένα βαθιά κοινωνικό έργο που αντιμετωπίζει δραστικά τη μοναξιά της σύγχρονης γυναίκας. ένα στέρεο έργο, καλογραμμένο, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Όλοι οι ρόλοι στο έργο είναι πρωταγωνιστικοί και κινούνται μέσα σε χρόνο οικειότητας και κλίμα καθημερινότητας, έτσι που το κομμωτήριο γίνεται μια μικρή και κλειστή κοινωνία.

Σε μια κωμόπολη του αμερικανικού Νότου, το κομμωτήριο έχει γίνει στέκι για έξι γυναίκες της διπλανής πόρτας. Εκεί μοιράζονται τις χαρές και λύπες τους, λένε τα μυστικά τους και ανταλλάσσουν συμβουλές. Όταν μία από αυτές παρουσιάζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, οι υπόλοιπες πέντε της συμπαρίστανται με τον πιο τρυφερό τρόπο. Το πρόβλημα της μιας γίνεται πρόβλημα και της άλλης και έτσι γίνεται η ένωση. Αναγνωρίζουν η μια το πρόβλημα της άλλης.

Μετάφραση & Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού

Παραγωγή : Βάσια Παναγοπούλου

Παίζουν: Άννα Αδριανού – Ηρώ Μουκίου – Βάσω Γουλιελμάκη – Κατερίνα Μπιλάλη – Κρίστη Παπαδοπούλου – Εύη Δαέλη

Δημόσιες σχέσεις : Νταίζη Λεμπέση

 

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours