Αγνώριστος ο Τόλης Βοσκόπουλος – Εμφανώς αδυνατισμένος

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Τετάρτη η Άντζελα Γκερέκου με τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο. Η πρώην βουλευτής και νυν πρόεδρος του ΕΟΤ, ανήρτησε μια φωτογραφία της με τον δημοφιλή ερμηνευτή από τη Χαλκίδα σε insta story στον λογαριασμό της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου κάθονται στην ταβέρνα και απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές.Ο 79χρονος τραγουδιστής φανερά αδυνατισμένος, παρ’ όλα αυτά ευδιάθετος, φαίνεται να έχει ξεπεράσει το αναπνευστικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Δείτε την φωτογραφία:

Τόλης Βοσκόπουλος

Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη είναι ίδια η Γκερέκου – Δείτε την με φόρεμα που είχε σχεδιαστεί απ’ τη γιαγιά της

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι ίδια η μαμά της και αποδείχθηκε από την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας. Η Μαρία, πόζαρε δίπλα από τη γιαγιά της με φόρεμα που είχε σχεδιάσει για τη μητέρα της.

Η Άτζελα Γκερέκου το πρωί της Τετάρτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή και συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της και τη μαμά της.

Συγκεκριμένα, τις απαθανάτισε να ποζάρουν δίπλα – δίπλα με ένα φόρεμα που πόζαρε η ίδια όταν ήταν έφηβη.

«Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει .για να της δώσουμε χαρά . το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη. Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!!Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!», έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης της με τους followers της να γράφουν πολύ όμορφα σχόλια για την ίδια και την κόρη της

Μαρία Βοσκοπούλου κόρη Τόλη και Άντζελας Γκερέκου

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours